Vreau un implant masele

12-09-2012
VN4EVER
Nu este medic/terapeut
VN4EVER
Astept parerea unui dentist, nu e problema daca primesc raspuns de la un simplu om.

1-Mostenesc din partea mamei o dantura nu prea buna(sensibila)
2-De mic copil nu prea am fost indrumat sa ma spal pe dtinti 1/2 ori pe zi, ma spalam dar nu chiar asa des, dulciurile cred ca si-au facut treaba destul de bine.
3-Problemele mari sunt la masele, dinti din fata nu prea au probleme
4-Am lipsa 4 masele 2 dreapta jos 2 stanga jos (nu sunt scoase dar sunt 0)iar dreapta sus o masea terminata ce a patruns gingia in interiorul ei si sangerez, cand pun limba simt si gingia in interiorul maselei, cred ca e nevoie de o operatie ceva, nu ma jeneaza doar ca pot trage saliva din masea si sangerez.
5 - Taca nu mai exista masele, ce solutie exista si cat ar costa sa-mi pot pune 5 masele? am ajuns la un dentist ce mi-a dat un pret de m-a dat pe spate si nu imi permit.

Daca imi poate acorda un dentist cateva minute pt 2-3 sfaturi i-as fi recunoscator. Multumesc mult
2 comentarii
0
12-09-2012, ora 22:47
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
din cate descrieti probabil sunt necesare extractiile molarilor complet distrusi si apoi inlocuirea lor cu implanturi dentare. ulterior se vor realiza coroane pe fiecare implant, ce vor inlocui molarii lipsa.
in privinta costurilor preturile variaza de la cabinet la cabinet... o consultatie urmata de un plan de tratament si o estimare de costuri va poate clarifica cam care ar fi costurile.
0
13-09-2012, ora 21:32
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
nu va pot raspunde la mesajul privat trimis de dvs tot printr-un mesaj privat, deoarece atunci cand v-ati creat contul, probabil ati setat o optiune care mie nu imi permite acest lucru. daca doriti, puteti sa imi trimiteti un e-mail, aveti adresa mea in profil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul