Vibratie Plaman Stang

26-11-2009
cristi79
Nu este medic/terapeut
cristi79
Buna ziua

30 ani, 130 kg, fumator, 10 ore pe scaun la servici...
Am fost diagnoticat cu astm bonsic, crizele (de intensitate foarte mica) se manifesta doar vara. tuse seaca si greutate in respiratie.
din august-septembrie, nu mai am crize de astm, tusea s-a rarit, dar a inceput sa vibreze ceva in plamanul stang. nu totdeauna. doar la inpsiratie profunda si brusca. la respiratie normala, nu se manifesta nimic. tusea nu e productiva, sau cu o foarte foarte mica cantiate de lichid, extrem de mica, nici nu pot sa o scuip sa vad ce culoare are. vibratia se manifesta aleator, 1-2 zile mi se intampla sa simt vibratia, 3-4 zile sau mai mult nu se manifesta.
pneumologul mi-a zis hiper activitate bronsica, am laut erdomed, dar nici o modificare. din cand in cand apare aceasta vibratie, de obicei in partea de jos a plamanului stang, si uneori pe trahee. radiografie facuta la sfarsitul lui august, totul e ok. ma ingrijoreaza faptul ca e numai in plamanul stang.
ce recomandati?
Cristi
1 comentarii
0
23-10-2019, ora 16:31
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Astmul este o boală cronică care va necesita tratament toată viața. Acea senzație este cel mai probabil de la astm. Faceți un CT toracic ca să vă liniștiți. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.