Vase de sange fragile

10-11-2011
flyone
Nu este medic/terapeut
flyone
Salut. Ma numesc Daniel. Azi am incercat sa donez sange pentru prima oara. Stiam si inainte ca e o problema pana imi gaseau o vena, si cum mi s-a mai zis, sunt zgarcit la sange. Astazi doamna doctor cu greu mi-a gasit vena la mana dreapta, si dupa ce a reusit sa introduca acul, a putut sa ia doar cateva eprubete, dupa care sangele nu mai curgea. In momentul in care a incercat sa bage acul in cealalta mana, fiindca nu gasea vena, a tasnit un pic sangele in afara. Mi-a zis ca nu pot sa donez sange fiindca am venele ascunse, si sunt foarte fragile, si sa evit orice donare.
Daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat, ar trebui sa fac ceva? Se poate cumva sa tratez aceasta fragilitate a vaselor sanguine?
Va multumesc.
1 comentarii
0
18-11-2011, ora 20:51
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Mergi la un doctor chirurg vascular. Acesta se ocupa de sistemul circulator si iti va da tratament daca o sa considere ca este nevoie.
Poate ar fi bine sa te vada si un cardiolog, eventual sa iti dea sa faci INR-ul si Timp Quick, pentru a vedea cat de fluid este sangele si daca ai probleme cu coagularea, sa faci si ceva analize de calciu, magneziu, potasiu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici