Varsaturi continue, cancer pulmonar

11-08-2011
Dani_bz
Nu este medic/terapeut
Dani_bz
Buna ziua, va rog sa ma ajutati! Mama mea sufera de cancer la plamanul stang. In paralel cu aceasta boala a dezvoltat intoleranta la aproape toate alimentele si lichidele (de circa o jumatate de an) si vomita ori de cate ori bea (chiar apa!!!), sau mananca ceva, cat de putin ar fi. I s-au prescris o sumedenie de pastile impotriva gretii si vomii(cum ar fi osetron), insa le vomita si pe acelea. Mentionez ca a facut investigatii la medic gastroenterolog si tomograf si nu apar probleme la stomac. Poate ma puteti ajuta cu vreun sfat, sau remediu. Cu recunostinta, Daniel S.
5 comentarii
0
11-08-2011, ora 21:44
Dani_bz
Nu este medic/terapeut
Dani_bz
Doresc sa completez tabloul problemei si cu urmatoarele:
- mama mea este total lipsita de pofta de mancare (i se face scarba de cam orice aliment) de acum 7-8 luni, de dinainte de a fi diagnosticata cu cancer pulmonar
- face citostatice de aprox. 4 luni, insa continua sa vomite si sa nu aiba chef sa manance ca si inainte de tratament
- simte ca se ineaca, tuseste si are reflexul de vomitat imediat ce a inghitit/baut ceva
0
11-08-2011, ora 22:36
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Pentru ca se afla in aceeasi stare, aceeasi boala, verisoarei mele ii faceam injectii pt. pofta de mancare sau/si pentru a nu mai voma. Doresc sanatate mamei, multa sanatate.
0
11-08-2011, ora 22:39
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
pai si medicul ce iti spune ? nu e vorba de greata care insoteste tratamentul citostatic ?
0
11-08-2011, ora 23:03
Dani_bz
Nu este medic/terapeut
Dani_bz
Simptomele de greata si lipsa poftei de mancare au existat, aproape la fel de grave si inainte de tratamentul cu raze si chimioterapie. Medicii i-au prescris o multime de pastile impotriva vomei, gretii, etc si le-a luat, a facut inclusiv injectii. Singurul efect a fost ca nu-i mai vine sa vomite atunci cand nu mananca/bea ceva!!! (atentie, doar cand nu inghite nimic), altfel are senzatia de voma instantaneu ce ia inclusiv medicamentele pentru tratarea starii de greata.
0
11-08-2011, ora 23:13
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
trebuie elucidata cauza varsaturilor inainte de toate. din pacate asta nu se poate face prin discutii pe internet. cauzele pot fi multiple, dincolo de anorexia data de boala principala, de efectele bolii, posibile ocluzii, alte boli suprapuse, efectele tratamentului, si multe altele.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.