Varice m. plevine

11-11-2010
valy_gaby94
Nu este medic/terapeut
valy_gaby94
Sotul meu are varice m. plevine cu tulburari trofice. La 20 ani a fost operat de varice in Focsani, la spitalul militar, dar au recidivat dupa cativa ani.Anul trecut medicul chirurg i a propus sa se opereze, dar avea diagnosticul de "scleroza multipla", medicul nu s a riscat sa l opereze. La comisia de expertiza la Bucuresti nu i s-a comfirmat diagnosticul (si ma bucur) dar i a dat alte 4 diagnostic-uri...Sdr algic vertebral lombar persistent la o spondilodiscortroza lombara, trahicardie sinusala, varice m plevine cu tulb trofice si... persoana cu trasaturi instabil emotionale. Ma intreb si va intreb, daca acum nu este nici un risc in vederea efectuarii acestei operatii avand in vedere primele 2 diagnosticuri.
2 comentarii
0
26-11-2013, ora 12:16
manuela1513
Nu este medic/terapeut
manuela1513
Imi pare rau pentru sotul tau, dar acum mai mult ca oricand trebuie sa se protejeze mai bine. Este necesar imediat dupa operatie sa aiba grija la dieta, sa poarte ciorapii medicinali si sa renunte definitiv la alimentele nocive. Mergi din nou la un medic specialist si inainte de asta arunca un ochi pe un site dedicat persoanelor cu probleme ca ale sotului tau. http://sanatatepascupas.ro. Il va ajuta mult. Numai bine!
0
07-11-2017, ora 13:11
M.n
Nu este medic/terapeut
M.n
Buna, am 7 zile de cand mam operat la piciorul drep.doctorul mi-a spus sa dau bandajul jos dupa 7 zile, azi am dat mandajul jos, dar varicele sunt tot umflate, si am si ațe.de ce varicele sunt umflate?si cu atele ce trebuie sa fac ?sa ma duc sa mi le scoate sau sunt topitoare e posibil?va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Operatii de indepartare a varicelor
  • Varicele
  • Cum te protejezi de varice?
  • Varicele la tineri
  • Sfaturi pentru persoanele cu varice - aspecte pe care trebuie să le știi
  • Dieta vegetariană, asociată cu o creștere a riscului de varice la bărbați
  •