Valoare TGO marita

28-11-2012
BALTOI
Nu este medic/terapeut
BALTOI
Fetitei mele de 2 ani si 5 luni I-a iesit TGO(AST) 37 U/L valoarea normala de referinta pe biletul de analiza fiind 35 U/L, TGP este normal precizez ca in urma cu trei luni a fost internata in spital cu enterocolita cu deshidratare, iar pe biletul de externare medicul ne-a scris hepatocitoliza si ne-a recomandat Hepaid atunci valorile TGO si TGP erau mai mari.Medicul ne-a spus atunci ca nu este necesara repetarea analizei dupa tratament.Va rog sa-mi spuneti daca suplimentele au vreo legatura cu rezultatul analizei, ia vit C vit D si propolis.
3 comentarii
0
28-11-2012, ora 16:16
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Nu are legatura neaparat cu suplimentele, dar hepatocitoliza, la copiii nostri e data de abuzul de nurofen, panadol, dat din 4 in 4 ore indiferent de temperatura, sau dat la primul 37, 8 etc... la fel si antibioticele, la fel multe medicamente date in exces... ganditi-va ce a luat copilul in ultimii 2 ani si vedeti la ce concluzie ajungeti...
0
28-11-2012, ora 16:35
BALTOI
Nu este medic/terapeut
BALTOI
Uitasem sa precizez ca pana in luna aprilie a acestui an a luat Depakine in paralel cu Liv 52. a luat si mult nurofen, in primii 2 ani de viata a fost frecvent bolnava, facea in gat si enterocolite.va rog sa-mi spune-ti ce pot face sa schimb aceasta valoare.daca exista ceva natural va rog recomandati-mi.cand trebuie sa repet analiza?Este ceva reversibil si fara urmari pe viitor?Va multumesc mult!
0
29-11-2012, ora 16:03
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
nu mai dati medicamente fara motiv, din cate stiu si depakine poate modifica transaminazele. si dati-i liv 52, si alte protectoare hepatice. nu suprasolicitati ficatul cu nimic de mancare - gen grasimi, prajeli, chiar dulciuri rafinate din comert, chipsuri si alte prostii din astea. si in timp vor scadea aceste valori. minim o luna as zice si repetati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul