Vaginita?

03-10-2009
laloo
Nu este medic/terapeut
laloo
La primul meu control la ginecolog (abia mi-am inceput viata sexuala), doamna doctor mi-a zis ca am vaginita. Diagnosticul nu a fost pus in urma analizei secretiei vaginale. A fost un simplu control. Mi-a recomandat sa fac spalaturi intravaginale si sa iau ovule. Pe internet am citit ca vaginita poate fi cauzata tocmai de aceste spalaturi. Ce ar trebui sa fac? Ce se intampla daca nu aflam ca am vaginita? netratata, poate aduce complicatii? Adevarul e ca n-am mancarimi sau usturimi, dar am o usoara durere de burta (partea de jos)...
6 comentarii
0
10-12-2010, ora 21:25
loveritza_love2000
Nu este medic/terapeut
loveritza_love2000
te sfatuiesc sa urmezi acest tratament.un medic poate diagnostica vaginita nu neaparat in urma unei analize a lamei.daca secretia ta are un miros si o culoare specifica nu cred ca e necesar tocmai sa iti ia banii pt lama.cu siguranta diagnosticul a fost corect.daca ai contact sexual e bine sa te speli in fiecare zi cu ceai de musetel.daca nu prea ai o data la 2-3 zile..
0
20-01-2011, ora 10:43
alynah
Nu este medic/terapeut
alynah
Buna ziua. Am nascut prin cezariana pe data de 17.11.2010 iar pe 18.01.2011 am fost la control si mi s-a spus ca am vaginita.Mi s-a dat ca tratament 2 ovule lomexin de 600, crema actovegin si mi s-a spus sa fac spalaturi cu bicarbonat(1 litru apa cu 2 lingurite bicarbonat).Intrebarile mele sunt urmatoarele:ovulele le folosesc in doua zile consecutive sau cu pauza?;crema cand o folosesc si de cate ori pe zi?;spalaturile vaginale cu bicarbonat cand le fac? Va rog frumos sa-mi spuneti cum e corect sa fac acest tratament?Va multumesc frumos si va doresc o zi buna in continuare!
0
25-12-2011, ora 16:33
velur
Nu este medic/terapeut
velur
Buna, am fost la control acum vreo 5 luni, simteam usturimi la nivelul vaginului... la care doctorita in urma analizei mia spus ca am vaginita, si mi'a dat tratament cu ceva ovule si dusuri cu ceva solutie naturista care ar fi trebuit sa le urmez 2 saptamani. In timpul tratamentului am facut si infectie urinara.. dar dupa tot acest timp usturimile nu au trecut, si acum am si niste scurgeri ciudate.. poate cineva sa ma ajute cu informatii?? ce ar trebui sa mai fac??
0
25-12-2011, ora 16:39
loveritza_love2000
Nu este medic/terapeut
loveritza_love2000
ai avut cumva contact sexual in aceasta perioada?
0
25-12-2011, ora 16:46
loveritza_love2000
Nu este medic/terapeut
loveritza_love2000
problema sta in felul urmator...daca ai avut contact cu partenerul tau are si el virusul si tu degeaba te tratezi ca il iei inapoi de la el.trebuiesa va tratati amandoi.iar spalaturile trebuie sa ai o temp suportabila nu f fierbinti si nici f dese.
0
26-12-2011, ora 12:14
velur
Nu este medic/terapeut
velur
da, stiu, nu am avut partener..deci nu se pune problema asta.. si cu dusurile am avut grija sa fie in jur la 35 de grade..nu mi se pare ca ii prea calda.. totusi mentionez ca usturimile apar si dispar..nu is in continuu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Vaginita în timpul sarcinii - cauze, simptome, tratament
  • Vulvovaginita și microbiomul: o revizuire a studiilor concentrate asupra tratamentului infecțiilor acute și recurente
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •