Vagin prea umed.

26-03-2013
zumba30
Nu este medic/terapeut
zumba30
Buna..am si o rugaminte la d-vostra daca sunteti in masura sa ma ajutati, problema pe care o am, de fapt nu cred ca, este o problema dar imi pun mereu intrebarea de ce sunt mereu umeda in vagin, chiar si in viata de zi cu zi activa, nu va mai spun in momentul in care am un act sexual si...devin asa umeda ca, la un moment dat placerea imi dispare din cauza ca, nu mai simit asa bine..poate imi puteti spune si mie despre ce este vorba !!!

va multumesc anticipat si astept raspuns cat mai curand posibile !!!
4 comentarii
0
27-03-2013, ora 11:26
zumba30
Nu este medic/terapeut
zumba30
Buna..sunteti dragutzi sa'mi raspunda si mie cineva la problema pe care o am...chair este ceva serios nu fac glume !!
multumesc.
0
27-03-2013, ora 20:58
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Cand ai facaut ultima data PAP si analiza secretiei? De cand ai aceasta problema? Aceeasi senzatie o aveai si inainte de inceperea vietii sexuale?
Ce varsta ai?
0
27-03-2013, ora 22:51
zumba30
Nu este medic/terapeut
zumba30
buna..in primul rand doresc sa multumesc pt ca m'a ascultat si pe mine cineva pai...PAP l'am facut anul trecut cam prin octombrie impreuna cu secretia unde mi'au iesit totul bine, iar aceasta problema o am de cand ma stiu.daca mergeam la un film de dragoste si cand ieseam de acolo eram udaaaa...:))
Varsta este de 30 ani.nu mai spun cand imi place o persoana si se apropie de mine la fel sunt :)
Ar putea fi o problema.? sper ca nu este ceva serios, multumesc anticipat pt ca m'ati raspuns si astept in continuare raspunsul de la d-voastra :)
0
27-03-2013, ora 23:27
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Daca mai ai analiza secretiei, nu ar fi rau sa o transcrii aici.
Poti merge la ginecolog si sa ceri o investigare a glandelor Bartholin, cele care umecteaza atunci cand apare excitatia. Inteleg ca te simti "uda", nu ca iti curge secretie chiar din vagin. In orice caz, senzatia e subiectiva, orificiile glandelor respective fiind chiar la intrarea in vagin.
Daca analizele arata ca secretia nu are nimic patologic si nici alte probleme locale nu ai, inseamna ca asa este in mod natural secretia ta. Si nu ai ce face, doar sa indepartezi surplusul, ceea ce, e adevarat, e cam frustrant. Cu varsta se mai dimineaza, in orice caz.
Deci mai poti cere un consult, poti purta absorbante, iar cand esti excitata sa incerci sa nu te mai concentrezi atat de tare asupra aspectului. Fiecare e unica in felul ei, nu ai nimic anormal, unele femei, la orgasm elimina o cantitate mare de secretie, altele nu, etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •