Va rog sa ma ajutati!

13-06-2011
rux222
Nu este medic/terapeut
rux222
Buna.
Am 17 ani, 1.59 si 55 kg.Arat foarte rau, celulita imi atarna urat pe picioare si am si 2 colacei destul de marisori pe burta.
De mancat, mananc doar legume si carne de pui fiarta si fructe, mai mananc si cateva dulciuri, sport fac minim o data pe saptamana dar vad ca nu este de ajuns.Nu stiu ce sa mai fac.Nu as vrea sa slabesc din kg, ci din celulita si grasime.Va rog sa ma ajutati!
1 comentarii
0
13-06-2011, ora 13:05
elyely
Nu este medic/terapeut
elyely
Buna !! Am si eu probleme cu celulita mai ales pe picioare.Si eu tin dieta si nu manank multe dulciuri si fac la fel cateva exarcitii fizzice in casa mai ales pentru picioare.Eu cand stau in pat la tv m a dau cu ulei de masline pe picioare si m a masez incontinuu pana imi intra in piele uleiul sa sti k in timp se vede efectul si iti ramane si pielea foarte catifelata !! Sau cand faci gimnastica akasa pune ti pe picioare folie din aia de bucatarie folie transparenta si ai sa vezi k si slabesti mai repede dar cel mai imoportant este k o sa scapi in timp cat de cat si de celulita, eu asa fac si sa sti k se vede incet incet sa mai dus din celulita asta.Sper k ti au fost de folos sfaturile mele, te poop !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.