Va rog lamuriti-ma si pe mine!!

21-09-2009
kattyy
Nu este medic/terapeut
kattyy
Buna ziua. Acum o luna de zile am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu. A doua zi dimineata am luat escapelle, nu trecusera decat 5 ore de la contactul sexual. Dupa o saptamana am avut o scurgere maronie care a durat aproape 8 zile (nu era mult, dar era aveam o senzatie foarte urata) dupa care am avut o singura zi mentruatie sa zicem normala, oricum culoarea maronie a persistat in continuare. In perioada aceasta am mai avut 2 contacte sexuale protejate. Acum, am avut "semnele posibile" de o noua menstruatie, dar nu a aparut (semne posibile= durere de sani). Este posibil sa fiu insarcinata? Va rog sa imi raspundeti si sa ma ajutati!! O zi buna.
1 comentarii
0
21-09-2009, ora 18:50
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil sa fie vorba de o sarcina. Dereglarea menstruatiei, uneori timp de mai multe luni, este o reactie adversa foarte frecventa a pilulelor de a doua zi. De aceea, e bine sa le folositi numai la indicatia doctorului dv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul