Va rog daca se poate un raspuns urgent

31-05-2012
Andrei Mann
Nu este medic/terapeut
Andrei Mann
Am un dinte cu puroi la radacina de mai multi ani. Am fost de mai multe ori la un medic stomatolog, cu radiografia, dar el a spus ca vede dar nu prea crede ca este puroi. A tratat dintele, si o vreme durerile au disparut. Odata au revenit niste dureri groaznice, a deschis plomba si a mai facut cate ceva, si iar nu a durut. Pe radiografie s-a vazut un canal sub radacina, ce a luat o curba si s-a marit la cativa milimetri sub radacina celuilalt dinte din fata lui. Am niste probleme la gat in partea stanga, de la inceputul anului in ultima perioada s-a intensificat. Simt un disconfort major in gat, in partea stanga, parca o umflatura, ce tine de la ureche pana la clavicula. Nu simt doar cateodata durere surda, in rest parca am o umflatura amortita.

M-am consultat deja cu doi medici ORL si un gastrolog, si nu s-au gasit probleme. Un alt medic astazi a vazut radiografia dentara facuta ieri, si a spus ca da, categoric este puroi acolo, si dintele trebuie ori extras, sau incercat un tratament. Dar el nu are acum timp, ca pleaca in concediu si revine doar in data de 11.06. Se poate astepta pana atunci? Poate fi proma mea cauzata de un dinte cu puroi, care nu doare? Repet: Simt un disconfort din ce in ce mai mare in gat pe partea stanga, durere surda mica cand inghit in gol, si un disconfort cand invart capul. Nu reusesc sa-mi aranjez nici perna cand ma culc, sa fie mai confortabil. Este o urgenta, sau pot astepta?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul