Va rog ajutati-ma, am nevoie de u sfat !

30-01-2010
danailly
Nu este medic/terapeut
danailly
Buna ziua, am o problema care ma macina ingrozitor. Acum un an intr-o dimineata (fara sa fac vreun efort deosebit) m-am trezit ca nu pot sa imi indoi calcaiul drept, sau sa merg pe el, puteam sa stau pe varf dar pe calcai deloc. Am facut un RMN analize de sange, am fost la diversi medici neurologi, nu mi-au spus cauza, am facut 10 zile perfuzii cu thyogamma dupa care am luat pastile din acelasi medicament 3 luni.Intr-un final piciorul si-a revenit si am zis ca am scapat, nestiind nici acum cauza.Insa acum 3 zile am inceput sa am aceiasi problema cu piciorul stang, mai estompata ce e drept, pot sa imi folosesc calcaiul sis a calc pe el, dar nu cu aceiasi siguranta.Am cautat cu disperare simptome si boli.Vreau sa stiu ce am, oricat de greu sau dur ar putea fi diagnosticul.Am doar 21 de ani, daca am vreo problema medicala grava sau rarara sau oricare ar fi, vreau sa stiu.
2 comentarii
0
30-01-2010, ora 21:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergi mai bine la un medic homeopat cu experienta, medicina face numai experiente pe tine si nu va gasi niciodata cauza adevarata caci de multe ori aceasta are de a face cu anumiti patogeni pe care ea nu ii cunoaste sau are cauze f. banale dar tot asa de necunoscute.
Va recomand pe dr. Silvia Nedelcu sau Ileana Randasu din Bucuresti, le gasesti cu google. Homeopatia nu cauta cauzele bolii asa cum o cauta medicina cu tot felul de aparatura costisitoare si de multe ori in zadar desi pt, un homeopat se vede cu ochiul liber dar este in stare sa vindece cu adevarat o boala si deci sa elimine si cauza ei. De multe ori cauza insa ramane necunoscuta in ciuda vindecarii dar se poate ca ea sa reiasa din simptomele pacientului sau din remediul vindecator. La ce ar ajuta sa sti cauza daca nu s-ar putea vindeca cu nimic ? Gasirea cauzei nu implica in mod automat si vindecarea, asa cum cred cei mai multi oameni, caci la cele mai multe boli nici nu exista medicamente vindecatoare in ciuda unei diagnoze. Mai exista si exceptii dar acestea sunt rare. Mai bine va vindecati fara sa stiti cauza decat invers.
0
09-02-2010, ora 23:16
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Cauza este fundamentala, pentru a evita a o repeta(ex, ateroscleroza )incetarea ingerarii de grasimi animale, altfel zadarnica e medicatia.Si pentru a-ti forma o imagine di fiecare experienta, si a-ti forma o conduita de viata sanatoasa din evitarea greselilor(cauzelor)descoperite.D-na dr Randasu este intr-adevar si specialist si om!, dar poate ca e prea complicata problema mea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.