VENTOLIN FIXOTIDE

17-01-2013
goldangel
Nu este medic/terapeut
goldangel
Buna seara.Am o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva specializat.Am uitat sa intreb medicul cat timp sa fac tratament cu aceste 2 spray-uri.Mi-au fost date pentru baietelul meu de 3 ani pentru astm bronsic.

Mentionez ca mi-au mai dat si...
AERIUS
ISOPRINOSINE
PROTECTIS
OSTEOCARE
WELLKID
MONKASTA


La unele am primit perioada cat sa le administrez dar la altele nu.La spray-uri nu am primit perioada.Ce spune-ti...ma puteti ajuta? La dr as putea ajunge abia peste 4 zile.As fi mai linistita daca as sti pana atunci.Va multumesc.
3 comentarii
0
18-01-2013, ora 09:06
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Ventolin foloseste in acelasi timp cu Flixotide ?
0
18-01-2013, ora 13:22
goldangel
Nu este medic/terapeut
goldangel
da asa mi-a dat medicul...:(
0
18-01-2013, ora 17:56
anamaria8705
Nu este medic/terapeut
anamaria8705
Prietenul meu are astm bronsic inca din copilarie si stiu ca are si el acest spray, dar pe care trebuie sa il foloseasca numai atunci cand are crize, cand nu respira bine.Totusi, ar fi bine sa vorbiti cu acel medic.Daca ii cunoasteti numele, e foarte probabil sa gasiti nr.lui de telefon pe internet.

Si o informatie care s-ar putea dovedi utila in timp:

" Alimentele care pot declanşa crizele de astm sunt: făina, laptele de vacă, ouăle, alimentele ce conţin mucegaiuri (brânzeturile, drojdia de bere) şi unii aditivi alimentari. Acizii graşi polinesaturaţi omega-3 par a avea un efect protector în astm, prin acţiunea lor antiinflamatoare.

Antioxidanţii naturali (vitamina C, betacarotenul, vitamina E, seleniul şi zincul) sunt foarte benefici datorită efectului lor de reducere a inflamaţiei bronşice. Magneziul se pare că reduce şi el prevalenţa astmului."
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.