Usturimi si uscaturi

05-03-2009
eujeleu
Nu este medic/terapeut
eujeleu
buna ziua, sper ca mesajul sa fie citit si sa mi se dea un raspuns, problema asta a inceput in urma cu 2 luni dupa terminarea actului sexual pielea in jurul capului penisului se usuca foarte repede formand o mazga. dar daca dau cu o crema ceva dupa un anumit interval de 1 saptamana sa zicem imi trece. ce este oare ca nu mai pot nici sa usurez de usturime nu o pot beli din cauza ca sa uscat pielea sa fie oare din cauza ca nu am ata rupta pana akm., ?? ata se poate rupe fortat sau cu ajutorul medicului si uscarea pielii sa fie o infectie trecatoare ?? inca ceva pielea pe capul penisului nu se usuca decat dupa contactul sexual ce este ??
va rog dati mi un raspuns
cu multumiri
3 comentarii
0
06-03-2009, ora 12:39
Mjöllnir
Nu este medic/terapeut
Mjöllnir
Vezi ca ata nu este neaparat obligatoriu sa se rupa indiferent de numarul contactelor sexuale. Asa este, la unii se rupe la altii nu. Exista pentru fiecare un motiv si daca nu te deranjeaza nu ai de ce sa indepartezi acest fapt.
In ceea ce priveste cealalta problema du-te la venerologie, posibil sa ai ceva. Daca nu iti descopera ceva acolo vezi la urologie poate ai probleme in acest domeniu.
Problemele nu se amana pentru ca se cronicizeaza.
0
05-09-2011, ora 21:17
GGV
Nu este medic/terapeut
GGV
Buna ziua!De aproximativ o luna am o usturime foarte jenanta in zona fraului preputului care si-a schimbat culoarea (este foarte alb) si deasemenea foarte rigid, iar cand decalotez penisul, zona din jurului preputului este iritata si foarte lucioasa. Deasemena, am usturimi si in momentul urinarii si o foarte mare jena in timpul actului sexual. Mi-am facut analizele de 2 saptamani la sange si urina, nu mi-a iesit nimic deosebit, m-a vazut deasemenea si un dermatolog. Mi s-a recomandat sa consum ceva mai multe lichide si sa folosesc bepanthen seara dupa ce ma spal in zona respectiva. Situatia nu mi s-a imbunatatit absolut deloc, am aceleasi usturimi la urinare si in zonele respective. Va rog sa ma ajutati si cu alte sfaturi sau tratamente! multumesc anticipat!
0
13-09-2011, ora 21:22
cr1st1i7
Nu este medic/terapeut
cr1st1i7
Buna seara! Am si eu o rugaminte...am facut sex neprotejat acum vreo 3 zile si de ieri mi-a iesit 2 umflaturi pe preput (mentionex ca e pe pielea care acopera preputul.se observa doar la decalotare), care intre timp sau facut albe, insa alta e treaba de azi a inceput sa ma cam usture, mai ales la atingere, zona unde se afla ata si e putin inflamata, sa inrosit sa ma ustura..si am o oarecare retinere de a ma duce la un doctor.va rog sa imi dati si mie un raspuns ca is terminat dinpunct de vedere psihic (momentan:P). Va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •