Usturimi si inflamatii pe capul penisului

30-11-2010
ParvuC
Nu este medic/terapeut
ParvuC
Buna ziua,
In urma cu 4-5 luni am avut o infectie urinara pe care am tratat-o cu ampicilina si cipro queen... in schimb am ramas cu usturimi si inflamatii ale uretrei in momentul urinarii, ejacularii+ un fel de alergie de piele(daca ma zgarii scarpin in orice loc de pe corp se inflameaza ca si cum ar fii intepataruri de tantari). Mentionez ca nici erectia nu mai este normala. Am fost la urolog am facut analize pentru urocultura, secretia urinara, spermocultura si toate au iesit negative. Mi-a prescris aplicari de Tetraciclina unguent pe capul penisului cat si in interior iar ca rezultat am obtinut mai multe inflamatii si usturimi + sange. Am revenit la doctorul acela...si a zis ca nu stie ce sa faca... m-a transferat la altul ce mi-a prescris solutie de clotrimazol doar pe suprafatza rosie de pe capul penisului + levitra pentru potenta... dupa o saptamana tot se inflameaza si ustura iar de levitra nu cred ca ar fii nevoie mai ales ca am avut erectie buna inainte de problema asta.
Multumesc anticipat,
Parvu C.
9 comentarii
0
01-12-2010, ora 17:29
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
DAR AI FACUT SI O ANTIBIOGRAMA LA URINA SI SECRETIE? ACOLO SE SPECIFICA CE FEL DE ANTIBIOTIC ESTE SENSIBIL GERMENUL PE CARE IL AI SI ASA NU IEI MEDICAMENTE AIUREA SI GERMENELE RESPECTIV NU DEVINE SI MAI PUTERNIC SI MAI GREU DE INVINS
0
02-12-2010, ora 01:17
ParvuC
Nu este medic/terapeut
ParvuC
Dupa ce infectia mia trecut in prima faza nu au fost descoperiti alti germeni, toata analizele arata ca sunt sanatos... mai are rost sa fac si antiograma?
0
02-12-2010, ora 01:18
ParvuC
Nu este medic/terapeut
ParvuC
*antibiograma* scuze
0
02-12-2010, ora 09:38
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
NU STRICA SA VEZI ! Antibiograma e mult mai complexa vede ce germen ai si la ce antibiotic e sensibil. Parerea mea e sa faci antibiograma ca sa fii sigur ca nu ai nimic. Sa nu uiti sa specifici ce medicamente ai luat cel mai recent ( in ultimele 2 saptamani daca ai luat ceva ).
0
02-12-2010, ora 12:04
ParvuC
Nu este medic/terapeut
ParvuC
o sa incerc. mersi.
0
03-12-2010, ora 10:16
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
Sa dea Domnu sa fie totul ok. MULT SUCCES!!!
0
05-09-2011, ora 21:19
GGV
Nu este medic/terapeut
GGV
De aproximativ o luna am o usturime foarte jenanta in zona fraului preputului care si-a schimbat culoarea (este foarte alb) si deasemenea foarte rigid, iar cand decalotez penisul, zona din jurului preputului este iritata si foarte lucioasa. Deasemena, am usturimi si in momentul urinarii si o foarte mare jena in timpul actului sexual. Mi-am facut analizele de 2 saptamani la sange si urina, nu mi-a iesit nimic deosebit, m-a vazut deasemenea si un dermatolog. Mi s-a recomandat sa consum ceva mai multe lichide si sa folosesc bepanthen seara dupa ce ma spal in zona respectiva. Situatia nu mi s-a imbunatatit absolut deloc, am aceleasi usturimi la urinare si in zonele respective. Va rog sa ma ajutati si cu alte sfaturi sau tratamente! multumesc anticipat!
0
11-10-2017, ora 22:32
iordanmihai
Nu este medic/terapeut
iordanmihai
Am o problema cu care ma confrunt ce ceva timp(aproximativ 4luni).Am o roseata pe, penis care ma jeneaza.Am mancarimi (mai ales cand este in erectie) si dureri in timpl actului sexual.
Am fost la medicul dermatolog in urma cu 2 luni si mi-a pus acest diagnostic "Balanita candidozica'".Am urmat tratamentul prescris si anume: Tragoven unguent 1saptamana dupa care Travocort unguent 1saptamana.In tot acest timp ma spalam si clateam cu o solutie de apa cu bicarbonat.Dupa acest tratament simtomele de mancarime au mai scazut in intensitate dar nu au disparut si nici roteata nu a dispartu deloc.
Am incercat mai multe unguente (Cutaden, Betadine, Canesten 3 saptamani )dar nu vad nici-o ameliorare.In acest moment incerc Clotrimazol Atb 10mg/g dar nu este nici-un semn bun ca as scapa de chin.
Tin sa subliniez faptul ca sunt casatorit, nu am nici-o alta relatie sexuala decat cu sotia mea, folosesc prezervativul si tin o igiena intima stricta. A fost si sotia mea la ginecologie a facut analize si ea nu are nimic.
Sunt convins ca pana acum nu am folosit tratamentul cuvenit acestei afectiuni.
Va rog sa ma ajutati a-mi recomanda un tratament eficient.
Va multumesc.
0
19-10-2017, ora 23:49
Dudu1
Nu este medic/terapeut
Dudu1
Pentru ParvuC. Cum ai rezolvat. Ma intereseaza si pe mine aceeasi situatie. Tote analizele la3 luni sunt ok dar simptomele sunt
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.