Usturimi la urinare. Multe analize fara rost

31-05-2014
Aly07
Nu este medic/terapeut
Aly07
Buna ziua! De ceva timp am usturimi la urinare si mi s-a recomandat sa fac un sumar de urina. Am facut si din acele analize a reiesit ca as putea avea pietre la rinichi. Am primit trimitere pt. a face o ecografie la rinichi si bineinteles ca nu aveam nimic. Doctorita care a facut ecografia mi-a prescris un plic de Monural si mi-a spus ca daca usturimile nu dispar sa fac o urocultura. Bineinteles ca nu au disparut, iar de data aceasta am mers la o clinica privata in speranta ca analizele vor fi mai de calitate. Mi s-au dat niste coduri de autentificare pentru a vedea rezultatul analizelor, acestea iesind negative. In tot acest timp am observat ca am niste pete albe in capul penisului, ca sa intelegeti mai bine, arata palid in lateral si in josul capului penisului. Trebuie sa precizez ca nu mi-am inceput inca viata sexuala. Ce imi recomandati, sa merg la o clinica privata la un dermatolog sau sa cer trimitere de la medicul de familie. Multumesc anticipat!
5 comentarii
0
05-06-2014, ora 09:21
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Mergi la consult la Urologie. Numai bine
0
17-06-2014, ora 20:32
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Aly07 sper ca ai ajuns la medicul urolog. In cazul tau consultul acestui specialist este cel recomandat.
0
18-06-2014, ora 11:13
Aly07
Nu este medic/terapeut
Aly07
Nu am ajuns deocamdata. Voi merge dupa bac.
0
19-06-2014, ora 13:16
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Dar o urocultura + sumar urina o poti lasa oricand dimineata sau o poate lasa oricine la orice laborator de analize medicale. Ideea este ca in cazul uroculturii trebuie sa urmezi niste instructiuni pentru ca rezultatul sa poate fi corect interpretat.
Bafta la BAC!
0
19-06-2014, ora 13:51
Aly07
Nu este medic/terapeut
Aly07
Am urmat sfaturile de aici https://www.synevo.ro/pacienti/pregatirea-pentru-analize/. La urocultura cand mi-am facut toaleta primul jet de apa a fost foarte fierbinte, este posibil sa fi afectat recoltarea? Multumesc!

@elina consultatie sau control, pt. ca de exemplu o consultatie la urologie este 120 de Ron, iar un controleste jumatate, 60 lei?
@Liviu Stefan, Multumesc mult, sa fie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: