Usturimea picioarelor

13-12-2012
stan viorela
Nu este medic/terapeut
stan viorela
Buna ziua!
Mama mea in varsta de 61 ani sufera de aproape 2 ani de o usturime a pielii si intepaturi ale picioarelor de la genunchi in jos pana in calcai mai dureros de la jumatatea tibiei pana la glezna fara talpa si degete, nu are varice. Simte pielea si carnea ca si cum ar fi oparita, o ustura si simte ace, are aceste crize aproape zilnic si de durata scurta. In august s-a operat de hernie de disc lombara L5 si se simte bine, ii cobora durerea pe tot piciorul drept si-i amortea. nu mai are aceasta durere, doar usturimea aceea a ambelor picioare iar neurochirurgul care a oprat-o i-a zis de aceea durere cd a fost la control ca nu are legatura cu operatia si ca o sa moara cu ea, fara s-o afecteze si fara sa-i spuna din ce cauza sau unde sa mearga. Va rog sa ne spuneti ce sa facem, unde sa mearga! Va multumim!
1 comentarii
0
13-12-2012, ora 19:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
In cazul in care nu exista o tulburare circulatorie periferica (arteriala sau venoasa), cu mare probabilitate suferinta descrisa face parte din sindromul compresiv lombar (de tipul herniei de disc, stenozei canalului lombar etc).
Daca sesizati o oarecare lipsa de comunicare cu neurochirurgul curant, nu va ramane decat sa apelati si la un alt neurochirurg, pentru un second opinion.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.