Usturime la ochi

04-03-2012
CalinP
Nu este medic/terapeut
CalinP
Buna, de vreo 5 zile am ceva probleme cu ochii, mai precis ochiul drept. Cand ma uit cu ochiul drept spre dreapta si clipesc, simt la pleoapa pe partea interioara un fel de iritare, ca si cum ar fi uscata si se lipeste de ochi cand clipesc, daca trag pleoapa si clipesc nu simt nimic, doar cand ma uit spre dreapta si clipesc apare problema.

Dar dupa o zi de aceasta problema a aparut inca una la celalalt ochi, in sensul ca ma ustura si parca e umflata zona ochiului si zona tamplei, o simt calda, si dupa o zi a inceput parca sa ma doara si capul, il simt putin ametit, nu ma doare deloc, doar asa ametit. Nu beau/fumez.

Ochii nu sunt rosii deloc, am testat vederea, vad cu ei, nu e problema ca vad in ceata.Am niste picaturi cu care imi dau de vreo 2 zile, problemele nu cred ca s-au ameliorat. Tin sa precizez ca la varsta de 3 ani am avut o operatie de strabism, dar totul a fost ok pana acum, puteam sa stau la TV/PC cu orele si nu aveam nimic, ochii nu fug din orbita. Pur si simplu a aparut durerea din senin. Pot spune ca inainte sa imi apara durerea am avut obiceiul de o saptamana sa stau la PC mult, de la 6 seara pana la vreo 4 dimineata, cu pauze.

Alte sfaturi ce ati putea da ? Am sa merg saptamana viitoare la oftalmolog. Sper sa fie doar o oboseala.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •