Urticarie in timpul sarcinii

25-09-2008
anca_pnt
Nu este medic/terapeut
anca_pnt
Buna ziua!Sunt insarcinata in 22 de saptamani si de doua zile mi-au aparut pe piele niste pete rozalii, care provoaca mancarimi. As vrea sa stiu daca acestea imi pot influenta in vreun fel sarcina. Mentionez ca pentru a mai diminua mancarimea am folosit alcool mentolat si ca bubitele au aparut in special pe spate si picioare.Va multumesc frumos!
3 comentarii
0
25-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
mergeti la dermatolog pt ca nu trebuie neaparat sa fie urticarie!!poate sa fie o boala de piele contagioasa si trebuie sa o tratati!!vedeti daca se inmultesc pt ca daca da e clar o boala de piele!!numai bine
0
25-09-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
incecati sa incercuiti o pata din pete cu pix si vedeti daca dispare dupa 24 ore.daca dispare inseamna ca e urticarie...daca ramane fixa, trebuie sa va vada un dermatolog.
sanatate
0
26-10-2008, ora 18:00
mariat
Nu este medic/terapeut
mariat
eu am de la inceputul lunii martie o urticarie cronica(cred...dupa multe multe analize.)am facut tratament cu xyzal, aerius.am intrerupt in luna iunie, apoi au reaparut bubitele...si mi s-a recomandat ketotifen.dupa 2 luni a disparut urticaria.acuma, de o sapt a reaparut aceasta urticarie, super urata...la inceput sunt niste papile mici.care se maresc daca le scarpin, capata aspect de piele urzicata, se extinde rapid.apoi, a doua zi...se invineteste piele in zona scarpinata, si apare in alt loc.in mod special pe picioare, mai rar pe gat, maini si spate.le dau toata ziua cu elocom.acuma incerc sa raman insarcinata, si mi-e frica sa reiau tratamentul cu ketotifen.ce tratament as putea sa incep pentru tratarea urticariei...dar sa nu fie afectata o eventuala sarcina, pe care mi-o doresc enorm. multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urticariei la copil
  •