Urticarie acuta?

29-09-2007
deea00
Nu este medic/terapeut
deea00
Buna tuturor!

Sper sa ma puteti ajuta. Mi-au aparut acum 2 zile pete mari si rosii pe corp noaptea care dispareau treptat ziua. Am fost la dermatolog (un dermatolog de renume din Timisoara) care a dat diagnosticul de urticarie acuta. Eu nu stiu ce sa cred... nu imi pare urticarie. Nu ma mananca, nu am febra. Astazi mi-au aparut si ziua, cred ca din cauza caldurii si acum, mai pe seara, mi s-au umflat si buzele. Mentionez ca nu am mancat nimic neobisnuit zilele astea si am o dieta echilibrata si cat de cat sanatoasa, cu mese la ore fixe si fara excese.

Daca aveti vreo idee ce se intampla cu corpul meu va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o idee. Nu mai pot iesi din casa, arat in ultimul hal.

Multumesc mult!
2 comentarii
0
30-09-2007, ora 00:00
ioanyi
Nu este medic/terapeut
ioanyi
cu 14 ani in urma am avut aceleas simtome doctorul nu a stiut ce poate fi, asa mi-a spus atunci urticarie sau alergie mi se umfla buzele, ploapele, si pe p..a au aparut petele rosii iar daca le scarpinam se umflau si mai rau, dar am auzit de la cineva de niste pastile acum nu stiu denumirea dar pe moment au fost bune
[atunci eram elev la subofiteri in Cimpina ] dupa ce am terminat scoala nu am mai luat pastile dar nici nu am mai avut probleme.Eu cred ca a fost o alergie la ceva cu care intram in contact nu neaparat alimente, poate lenjerie de pat sau saltea .Incearca sa schimbi cea ce folosesti. nu ai spus daca ai locuit acolo din totdeauna sau stai la camin sau ai schimbat ceva recent. daca aflu denumirea pastilelor te ajut desi sigur ai o alergie la ceva ce ai schimbat., :parerea mea:
0
27-10-2007, ora 00:00
Dr. Nicolae Claudia Adriana
Alergologie si imunologie clinica, bucuresti
Dr. Nicolae Claudia Adriana
Diagnosticul de urticarie si angioedem presupune de la investigatii simple alergologice pana la cele complexe imunologice coroborate cu analize de laborator.Solicita un consult alergologic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: