Urme rosii pe piele

07-05-2012
Denis88
Nu este medic/terapeut
Denis88
Salutare la toti!
Am si eu asa o problema.
Daca trec pur si simplu cu unghiile pe piele, sau ma scarpin imi apar niste urme rosii care dispar in aprox 10min sau poate citeodata dura si mai mult. Aproximativ 2 ani in urma am avut o vasculita hemoragica la care tot imi aparea asa ceva numa ca urmele treceau cu mult mai greu si atunci simteam si durere in muschi si in incheieturi, acum insa dureri mushchi nu am si nici articulatiile nu ma dor.
Daca port ceas a mina apar asa urme si in locul unde este catarama de la ceas adica unde se ating cu pielea, Aceste urme rosii sunt insotite de mincarimi insa daca ma scarpin se fac mai mari si parca putin se umfla, insa mincarimea nu este puternica. Acest lucru a inceput sa apara dupa ce am avut o mica raceala, raceala a trecut insa acest fenomen nu, dupa care la vreo 2 saptamini am mai prins o gripa pe care tot am tratat-o insa tot urmele rosii nu au trcut, s-au ameliorat putin, nu apar asa des, dar apar.
Am fost la consultatie la medicul care m-a tratat de vasculita care mi-a luat analizele si mi-a spus ca este ceva alergic, plus la asta dupa gripa care am avut-o mi-a mai ramas si o bronshita cu o tuse uscata pe care acum o tratez.

Daca poate cineva sa-mi spuna este intr-adevar o alergie sau nu, si cum sa detectez la ce anume este alergie?
Multumesc anticipat tuturor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.