Urinez foarte des, va rog sa ma ajutai cu un raspuns

07-06-2013
rebecca1991
Nu este medic/terapeut
rebecca1991
Buna ziua ! Am o problema de cativa ani.am 21 de ani, sex feminin, urinez foarte des, mai ales cand sunt stresata, mai ales pe acest fond, ca nu ma pot abtine sa nu urinez, (mentionez ca urinez des si foarte putin, dar nu ma ustura.) daca sunt inafara locuintei, si ma inspaimanta acest gand, si tot mereu ma gandesc pe unde ma duc' unde o fi cea mai apropiata toaleta, sau daca iar am nevoie la toaleta ' si nu ma mai pot concentra la nimic, inafara de aceasta problema. Anul acesta a mai aparut o problema, usturime la nivelul zonei genitale, am fost la ginecolog si mi-a zis ca am o ciuperca vaginala, cu 'secretie branzoasa', mi-a dat ovule vaginale, crema, mi-a trecut, iar cateodata am anumite crampe la nivelul uterului, i-am spus ca ma doare cateodata la nivelul uterului, dar a zis ca nu stie care e cauza. Iar urinarile tot nu au disparut. Ma simt aproape tot timpul obosita si stresata din cauza acestui factor, ca urinez foarte des, si deja a aparut disconfortul si fata de cei din jur.Beau foarte multa apa,.poate peste 2 l pe zi, cola si cafea. Am facut 2 uroculturii dar mi-au zis ca nu am nici o infectie urinara...efectiv nu stiu ce e, dar sunt disperata. Am incercat tot felul de tratamente si pilule, dupa cateva zile imi trecea, dar apoi iar aparea aceeasi problema, ma gandesc la anumite problm cu rinichii sau a vezicii, dar cu toate ca am facut si ecografie(acum 2 ani am avut anumiti calculi la rinichi). Va rog frumos sa-mi dati un sfat, si ce ar putea fi, pe baza de stres sau...Va multumesc foarte mult !!!
3 comentarii
0
07-06-2013, ora 17:45
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Probabil ca ai vezica psihogena sau iritabila. Trebuie sa faci toate analizele indicate de un urolog, sa elimini orice factor infectios/nisip etc la nivelul rinichilor si vezicii urinare. Daca toate ies bune, apeleaza la psihoterapie sa te ajute cu terapie si medicamentos. Altfel vei ajunge la anxietate tot mai pronuntata si nu vei mai vrea sa iesi din casa. Si tot la aceleasi consultatii vei ajunge. In prezent exista solutii practice pentru incontinenta urinara, dar trebuie sa afli exact cauza! Evita cafeaua si cola, tigarile! Sunt foarte iritante pentru vezica.
Sanatate!
0
07-06-2013, ora 22:37
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,
zici :"Beau foarte multa apa,.poate peste 2 l pe zi, cola si cafea"
pai si ATUNCI
CUM sa NU urinezi des?!?
propunere:
- bea cafea, cola.MODERAT si apa la fel= IN PRIMA PARTE A ZILEI
- cand revii acasa..poti bea cate lichide vrei
p.s.
scriu din propria experienta
sanatate
0
11-06-2013, ora 23:03
rebecca1991
Nu este medic/terapeut
rebecca1991
Multumesc mult pentru raspunsul pe care mi l-ati oferit cat si pentru sfaturi ! apreciez promptitudinea si ajutorul dumneavoastra !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •