Urina cu firisoare de sange si depuneri

23-04-2011
valens
Nu este medic/terapeut
valens
Doamne ajuta! Tata are sonda urinara si in punga respectiva se vad depuneri si coji/firisoare de sange. Aceasta poate fi de la o infectie urinara sau are si alte implicatii? Analizele la urina au iesit bine. Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
23-04-2011, ora 18:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
De cat timp se vad firisoare de sange si urina tulbure ? Analizele la urina s-au facut inainte de a apare modificari ale urinei ? Punga trebuie schimbata zilnic..face febra ? are dureri ? pentru ce poarta sonda ?
0
24-04-2011, ora 22:31
valens
Nu este medic/terapeut
valens
Sarut mana! Tata sufera de Alzheimer si are incontinenta. Periodic face infectie urinara asa ca, facand o usoara temperatura i-am facut analize la urina, care au iesit bine dar cu infectie urinara. Intre timp fara a trata infectia a facut o brosita. L-am internat si a inceput sa sughita continuu, fara sa mai poata inghiti.transferat la Rm Valcea(noi suntem din Dragasani) a fost diagnosticat cu AVC si tratat in consecinta. Incepand de acum s/au vazut firisoare de sange. I s-au facut si aici analize care au iesit bine-si la urina, mai putin pentru infectie. Dl. doctor neurolog a spus ca firisoarele sunt putine si ca nu este nicio problema. Tata si/a revenit, slava Domnului si Maicii Preacurata dar cum, ajungand acasa, pe langa firisoare de sange si mici coji de sange au aparut si depuneri. Practic, noi nu am tratat infectia urinara de 10-11 zile.Punga urinara nu am schimbat-o zilnic, o are de 10 zile. Firisoarele de sange au aparut cam de 7zile aprox. Face si o usoara febra, 37'2. Multumesc mult pentru interesul dmvs de a ne ajuta. Dumnezeu sa va dea insutit inapoi.
0
01-05-2011, ora 22:53
valens
Nu este medic/terapeut
valens
Buna ziua! Problema s-a rezolvat.Dupa administrarea de norfloxacin urina a devenit curata, fara depuneri sau firisoare de sange. Multumesc foarte mult. Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti! Numai bine, sarut mana!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hematii în urină - explicații
  •