durere dupa injectie ketonal

25-09-2007
janad7
Nu este medic/terapeut
janad7
In iulie cand am fost operata, de fapt dupa operatie, am primit un ketonal intramuscular.M-a durut ingrozitor locul atunci, dupa 2-3 zile nu ma durea intepatura, dar imi amortise o parte a piciorului sub intepatura.Medicul meu ginecolog(caci la san ma operasem) a spus ca nu e flegmon si poate e un nerv atins, dar isi va reveni.De atunci am luat complex B si comprese cu rivanol.Am tinut si foi de varza, dupa care zona s-a dezmortit dar, acum ma doare.E semn de bine sau pot sa ma astept la un flegmon chiar si dupa atata timp de la operatie.Specific, ca nu vad nimic roseata, umflatura, etc.
Va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
25-09-2007, ora 00:00
loricica
Nu este medic/terapeut
loricica
Asistenta care ti-a facut injectia, a atins o ramura a nervului sciatic de aici durerea care uneori poate duce la o anchilozare a locului intepat sau a piciorului lezat.Nu ai precizat daca te-a durut in momentul injectarii substantei si daca i-ai spus asistentei ca te-a durut. Daca i-ai spus ea ar fi trebuit sa scoata cativa mm acul si apoi sa continue.Evita sa stai mult timp in aceeasi pozitie, maseaza locul si piciorul si fa cateva exercitii fizice locale.Cand simti piciorul anchilozat, nu face miscari bruste, misca-te incet si mergi la medicul neurolog sa iti prescrie tratament pt. sciatica.
0
25-09-2007, ora 00:00
loricica
Nu este medic/terapeut
loricica
Nu vei face un flegmon, din iulie si pana acum aparea
0
20-10-2007, ora 00:00
corina1989
Nu este medic/terapeut
corina1989
in urma unei injectii cu moldamin mia aparut o umflatura mare care durea putin.am masat si cand am apasat mai tare am simtit k sa spart ceva si apoi cand masam, simteam un lichid inauntru.a sunat-o mama pe doctorita si i-a zis k e vorba de un flegmon, deoarece locul sa umflat mai rau, sa inrosit si era fierbinte.mi s-a recomandat sa consult un medic chirurg, dar imi este foarte frica si totusi sper k se va resoarbe in timp.am pus comprese cu gheata si deja nu se mai simte lichidul acela.cred k este vina asistentei care mia facut injectia, deoarece eu stiam k moldaminul se face cu un ac gros si mare, iar aceasta a folosit un ac scurt si subtire, sustinand k va fi mai putin dureros...ce sa fac?sa continui cu comprese cu gheata?am inteles k acestea favorizeaza intarirea substantei din interior si k ar fi mai recomandat sa pun apa fierbinte, dar aceasta favorizeaza infectiile din cate stiu eu...va rog frumos sami raspundeti cat de repede puteti pentru ca nu vreau sa ajung la operatie mai ales k urmeaza sa vina ziua mea.va multumesc anticipat.
0
01-11-2007, ora 00:00
loricica
Nu este medic/terapeut
loricica
Te rog sa ma scuzi ca nu ti-am raspuns mai repede dar am avut probleme cu netul ! Din noile date reiese ca asistenta nu a dezinfectat corect locul injectiei si de aceea a aparut nodulul, incearca cu cartof crud feliat sau cu foi de varza murata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul