Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !

21-07-2014
dani.
Nu este medic/terapeut
dani.
Eu am stat o sapt cu o durere chinuitoare in urma unei extractii de premolar 14.prima data, adica la extractie doamna doctor nu m-a cusut, mi-a pus doar un buretel, nici pansament nu mi-a dat si a prezis ca se poate vindeca greu ca prin magie si daca se intampla ceva sa vin repede la ea.am stat o saptamana cu o durere groaznica si cu analgezice, apoi m-am dus in control si mi-a provocat iar sangerarea prin chiuretaj alveolar ca nu s-a format cheagul de sange mi-a pus 2 buretei si m-a cusut pe deasupra sa nu cada fara sa stranga gingia, nu a mers, am venit 2-a zi dupa chiuretaj cu aceleasi dureri a zis ca sa mai asteptam, a3-a zi a zis ca nu se vindeca, ca singura alternatica era sa imi puna cheag de sange ea acolo, dupa ce imi ea sange, mi-a pus cu o procedura nou cheag artificial ea acolo, dar numai a 2 si a3a oara m-a cusut si a3a oara mi-a dat pansament si acum am 2 sapt si ceva si abea a inceput sa treaca...oare care poate fi cauza? Ca nu mi-a dat pansament imbibat cu solutia aia de prima data care am inteles ca ajuta la vindecare? Ca nu m-a cusut de prima data? Plus ca mi-a propus noua procedura direct la urmatoarea extractie adica ar trb sa mai dau 200 lei pe langa extractie 100..nuj ce sa fac..sa ma duc la alt doctor?...oare doar trage de mine sa mai obtina bani ? Trb sa mai fac o extractie 24 si imi este foarte frica si nu stiu ce sa fac! Doar pentru prima mi-a facut 3 interventii cu anestezie!
va rog astept raspuns cat mai urgent!!multumesc anticipat!
4 comentarii
0
30-07-2014, ora 12:20
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
din cate inteleg eu, in urma extractiei v-ati ales cu o alveolita(infectie a osului alveolar) iar aceasta apare din mai multe cauze. Incercarile medicului de a va retrata par a fi facute corect. Din pacate alveoltele incep sa se amelioreze dupa aprox 10 zile cu pare sa fie si cazul dumneavoastra.
In urma unei extractii numai medicul care a realizat acea interventie poate decide daca e nevoie de sutura sau pansament peste rana sau antibiotice administrate oral sau local.
0
30-07-2014, ora 17:32
dani.
Nu este medic/terapeut
dani.
Am inteles, insa era necesara procedura cu cheagul de sange pus in spatiul liber ramas?sau se putea vindeca si fara?Poate fi vina medicului pentru acea infectie a osului alveolar, mie mi s-a explicat ca este o problema de vindecare nu ca as fi avut vreo infectie.
0
30-07-2014, ora 21:54
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Nu am suficiente informatii referitor la cazul dumneavoastra pt a va spune daca exista intradevar vina practicianului sau este doar o complicatie. Referitor la cheag, si cu el si fara el probabil ca in 14 zile incepea sa se amelioreze disconfortul.
0
31-07-2014, ora 17:38
dani.
Nu este medic/terapeut
dani.
am inteles, multumesc frumos !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •