Urgent! Col scurt 25mm

23-05-2014
raluca245
Nu este medic/terapeut
raluca245
Sunt insarcinata in 23 sapt. Am mers la spital pentru o durere acuta de coloana care cobora in partea dorsala stanga. Medicul meu m-a internat si astfel am aflat ca am colul scurtat la 25mm. De vineri pana luni a ramas la aceeasi dimensiune. Medicul mi-a propus sa fac cerclaj, insa mi-a spus ca poate aparea riscul atingerii membranelor si astfel as putea pierde sarcina. Mentionez ca am colul inchis si moale si nu am avut nicio problema cu sarcina pana acum, fiind prima sarcina. Eram o persoana foarte activa, munca 12 ore pe zi pe teren in mare stres. Acum iau No-spa si Utrogestan. Daca fac repaos la pat aproape total, cu col de 25 mm, inchis, si nu fac cerclaj, ce sanse am sa duc sarcina la termen?
1 comentarii
0
29-05-2014, ora 16:15
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este benefic atat pentru dumneavoastra cat si pentru sarcina sa faceti repaos si sa ascultati sfaturile ginecologului. Daca stati in repaos si nu aveti contractii uterine sau dureri, sarcina poate decurge normal.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: