Urgent! Abces dentar

31-12-2014
Cristina1z2x3c
Nu este medic/terapeut
Cristina1z2x3c
Luniam inceput sa simt o durere slaba care parca pulsa la cei doi incisivi superiori (mai exact cel din stanga). Urmatoarea zi m-am trezit cu senzatia de gingie umflata (este vorba despre gingia superioara)desi la atingere nu simte-am ca si cum ar fi umflata. Insa pe timpul zile senzatia de imflamatie a crescut. Mentionez ca de fiecare data cand ating dintele cu limba apare o durer destul de intensa. De asemenea a aparut si o imflamare a gingieideasupra celor doi dinti insa nu foarte mare + zona inferioara a nasului s-a umflat un pic insa nu este foarte observabila. Dupa mai multe surse de pe internet m-am ales cu concluzia ca as avea un abces gingival iar care pentru a-l trta trebuie sa ma prezint la medicul stomatolog pentru a imi face un drenaj. Insa cum astazi este revelionul +Anul nou si alte sarbatori, nu pot sa ma prezint la medicul meu stomatolog decat Luni si imi fac griji ca imflamatia se va raspandi agravandu-se. Mentionez deasemenea ca pentru a mai alina durerea am inceput astazi sa iau nurofen forte si augumentin 500 mg/125 mg de doua ori pe zi (fara reteta deoarece si doctorita mea de familie este de asemenea plecata). Acum ca ati citit care este problema mea, intrebarile pe acre le am sunt:
Daca astept 5 zile de la aparitia abcesului este chiar atat de grav?
In ce consta drenajul ? (v-as ruga saimi explicati cu termeni mai putin, , medicali' deoarece am citit descrierea operatiuni si nu prea am inteles mare lucru din cauza acestor termeni)
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: