Uretrita-analize necesare

25-09-2014
alexandrad1995
Nu este medic/terapeut
alexandrad1995
Prezint aproximativ in fiecare zi dureri acute in zona suprapubiana si usturimi si intepaturi de nesuportat la nivelul uretrei, de asemenea senzatia de necontrolat de a merge la toaleta chiar si pentru un strop de urina, mictiune de asemenea dureroasa. Durerea nu merge spre zona genitala. Ma simt normal in restul timpului pana cand ma apuca deodata o astfel de criza fara niciun motiv.
Am mers prin multi doctori, fiecare mi-a spus altceva. Urocultura mi-a dat negativ la e coli, iar bacteriuria sub 1000 UFC pe ml si au gasit de asemenea si hematii si oxati de calciu in sumar. Rinichii si vezica erau curati la ultima ecografie {nu s-au gasit calculi}, ceea ce i-a facut pe doctori sa suspecteze o URETRITA, dar a caror cauze nu se cunosc inca.
Acum va intreb si sper sa ma puteti ajuta pentru ca absolut niciun calmant prescris de doctor nu m-a ajutat si as vrea sa stiu ce parere aveti despre aceste crize care dureaza cateva ore si sunt aproape zilnice si de necalmat cu nimic. Apa beau tot mai multa, chiar si 3 litri pe zi.
SI in al doilea rand, as vrea sa stiu ce tipuri de analize imi redomandati pentru aceasta problema. Deocamdata mi s-a dat doar test de chlamydia dar am aflat ca mai exista si alte bacterii ce pot declansa uretrita. De asemenea ce alte examene imi mai poate face urologul si ar fi absolut necesare?
Va rog ajutati-ma, sunt disperata desi problema nu pare grava, incep fdacultatea de medicina intr-o saptamana si ma intreb cum o sa pot rezista in timpul cursurilor daca incepe o criza de acest gen. Nu am putut sa o calmez in niciun fel...doar band apa dar asta extrem de putin.


Va multumesc si astept raspunsuri,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •