Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat

09-03-2012
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Va salut,

Acum 4 zile m-a apucat o raceala, in prima zi cu febra, tuse seaca si putin durere in gat, am luat fervex, nurofen si un sirop de tuse, a doua zi mi-a fost mai rau, am fost la farmacie si mi-a dat amioxicilina, am luat 9 pastile 1/6h. Mi-a trecut acea tuse cat de cat dar din a 3 a zi m-am trezit cu dureri mari in gat. Am terminat cele 10 pastile de amioxicilina si nimic, gatul nu m-a lasat. In fine eu vreau sa ajung la o stare pe care nu am mai avut'o. toata ziua am avut o stare cu urechi infundate ( ceva acceptabil ), dar acum pe seara, am urechile infundate dar foarte rau este stanga care pocneste cand inghit si ma si cam doare. Sa fie toate perfecte cand m-am uitat in oglinda ( in urma unei dureri de ochi - stang ) am observat ca pleoapa este iritata si sensibila la atingere ( ma doare rau ), sa explic mai pe romaneste este ' URCIOR ' cred ( urcior - eu sunt din oltenia si asa zic cei de pe aici ).

Ce sa mai zic cand inghit imi pocneste urechea stanga si ma si doare cate odata, ca si cand ai avea crape la stomac, durerea nu este continua.
Eu cred ca sunt 'curentat' pentru ca ma doare si pometele pe partea stanga, nu stiu ce sa mai zic ca eu am toate bolile posibile. Tin sa mentionez ca am atacuri de panica si iau cipralex dar cred ca nu asta ar fi cauza.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E voie să faci sport dacă te doare în gât?
  • Cum tratezi durerea în gât (ce să faci și ce nu)
  • Urechi înfundate
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •