Unghie Incarnata (dupa operatie) Scurta intrebare. Multumesc anticipat.

25-07-2013
flawle55s
Nu este medic/terapeut
flawle55s
Buna seara,

Luni dimineata, adica in urma cu aproape 4 zile am fost la spital pentru ca mi se incarnase unghia degetului piciorului drept. In exteriorul degetului.
Mentionez ca in urma cu 2 luni a fost incarnata si in partea interioara insa am fost operat in Anglia. (unde ma aflam acum 2 luni).

In aceasta seara mai exact acum 20 minute am dat jos pansamentul pentru a-l schimba. Aparent totul parea ok (cu pansament) insa cand l-am dat jos am constatat ca nu imi simt degetul in totalitate.
Adica il simt, simt daca il ating, il pot misca insa cand incerc sa l misc liber, sa-l ridic simt ca ceva il tine in loc.

Asa arata degetul acum:

link de poza: http://postimg.org/image/lnod4oj5n/

Degetul este vizibil umflat in comparatie cu degetul de la piciorul stang.

Intrebarea mea este: este normal sa simt degetul amortit ? dupa aproape 4 zile de la interventie?
Cum il simt amortit: adica il simt, dupa cum am mentionat, simt atingeri, pot calca in el insa in proportie de 30% il simt amortit.
(la interventia facuta in anglia pt partea interioara a degetului (se vede in poza) degetul il puteam misca liber dupa 2 zile. fara sa l simt amortit)


(s au facut 3 injectii pt anestezie. 2 laterale si una in partea stanga langa unghie. se vede in poza o mica intepatura, a 3 a.)

Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unghiile încarnate - sfaturi și tratament
  •