Umflatura la ochi!

24-12-2007
popescu_mary
Nu este medic/terapeut
popescu_mary
Deasupra ochiului stang si sub ochiul drept am niste unflaturi..sunt mai degraba ca niste bilute rotunde..ca niste ganglioni..nu ma ustura, nu ma dor..dar uneori se inrosesc si se face o coaja!
Multumesc!
2 comentarii
0
26-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Probabil este vorba despre chalazion sau hordeolum multiplu. Tratamentul consta in cura chirurgicala a acestor formatiuni( anestezia este locala, dureaza putin), asa ca mergi la o clinica sau sectie oftalmologica, igiena locala riguroasa( foloseste sampon" No tears" pentru bebelusi dimineata si seara, insistand la nivelul pleoapelor) Trebuie sa faci si un consult oftalmologic, poate este nevoie de o corectie optica, intrucat un viciu de refractie necorectat favorizeaza recidiva blefaroconjunctivitelor, chalazionului. Daca ai sub 30 de ani este bine sa ti se faca cicloplegie.
0
21-02-2009, ora 15:07
dianned
Nu este medic/terapeut
dianned
Mi-a aparut pe pleoapa interioara jos, o bubita rotunda. Are usoare urme galbene, insa pare mai mult rosie. Nu a crescut foarte mult in trei zile de cand a apaut. Nu ii vad un eventual cap ca sa se sparga etc. Am pus picaturi Tobradex 2 zile si de aseara Kanamicina Sulfat. Dar pata sta tot pe loc, nu am observat nici o ameliorare, din contra ochiul este iritat si rosu si parca are o foita subtire ca o membrana in coltul dinspre nas.
Ce sa fac? Ce este asta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ochi umflați - cauze și afecțiuni posibile
  •