Unde e problema? la mine sau la partenera?

04-02-2007
Vittorio76
Nu este medic/terapeut
Vittorio76
am 30 si prietena 23, ne contrazicem pe faptul ca ea pana acum a avut relatii unde partenerul ejacula afara si nu in vagin, si acum nu concepe ca eu sa ejaculez in vagin. Eu avand la radul meu relatii stabile in trecut unde imi dadeam drumul in vagim sau dupa caz foloseam prezervativ. Cine are dreptate eu sau ea, cand este un act sexual frumos si bine atunci cand ejaculezi inauntru sau afara din vagim. Vreau un raspuns, multumesc.
2 comentarii
0
05-02-2007, ora 00:00
oana maria popescu
Identitate neconfirmată
oana maria popescu
Problema nu este atat de mult cine are dreptate intr-o astfel de situatie. Ci ma degraba care sunt motivele pentru care prietena dvs. refuza ejacularea in interiorul vaginului: ii este teama de o posibila sarcina? Sau alte motive. Ati putea discuta acest subiect, adica al motivelor dintre diferentele in care doriti sa decurga actul sexual. Care sunt motivele ei, care sunt motivele dvs. Actul sexual poate fi frumos si bine, cum spuneti dvs. in ambele situatii. Ceea ce este important este ca ambii parteneri sa il perceapa astfel. Daca nu se ajunge la un acord in aceasta problema un psihoterapeut/ consilier v-ar putea ajuta.
0
22-02-2007, ora 00:00
mythought
Nu este medic/terapeut
mythought
cred ca un prezervativ ar rezolva problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici