Un sfat pentru SCABIE

26-01-2011
rares.l
Nu este medic/terapeut
rares.l
Buna ziua,

Am intrat aici ca sunt un pic cam panicat de 2-3 saptamani am avut mancarimi de piele desi eu nam bagat de seama am zis transpiratie una alta ma spal si trece. In urma cu o saptamana am aflat ca fratele meu avea aceesi problema si mai nou ca are un inceput de scabia asa la diagnosticat un doctor dermatolog. A inceput tratamentul cu BENZONAT DE BENZIL ca unguent si pastile 1 sau 2 pe zi de Alerid 10mg. Mam panicat ca aveam aceleasi mancarimi si observasem si niste bube in zona genitala. am inceput de ieri si eu acelas tratament da cu o pastila pe zi luata seara si dupa dush sa ma dau cu aceesi crema pe suprafata corpului. Am remarcat la dush ca la apa fierbinte cand mi se inroseste pielea pe picioare nu chiar aproape de zona genitala si in spatele genunchiului se vad niste urme ca si santuri ceva nu stiu ce sunt din ce am citit pe internet cas ingrozit ca nam avutt in viata mea asa ceva si sunt curat ma spal zilnic, ca sunt santuri de acarieni ceva de genu asta. spunetimi va rog daca este grava situatia si daca trebuie sa continui cu acest tratament sau trebuie sa schimb medicamentatia va rog mult.
Inca o mica intrebare daca intru in contact cu pritena mea nu initim de ex tinanuma de mana poate lua de la mine asa ceva?
Ce dezinfectie ar trebui sa fac prin casa sa pot scapa definit de boala asta
Va multumesc
1 comentarii
0
27-01-2011, ora 23:55
rares.l
Nu este medic/terapeut
rares.l
As mai vrea sa mentionez daca ma juta un doctor ca, mam uitat in sear asta mai bine, iar pe organu genital nu cred cas alea bube, mai bine zis rani si ma cam ustura cand ma dau benzonat e normal?:) va rog mult un doctor sau cineva care avut si cine daca ma poate ajuta:((((((((((((((((((((((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: