Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca

28-08-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Buna ziua si ma scuzati ca dau "buzna asa", dar caut de ceva timp un raspuns si am zis sa incerc si aici.De aproape 3 ani bunicii mele i-a aparut langa nara dreapta un "cos" dar care s-a dovenit a nu fi asta de fapt, de atunci se chinuie cu el, adika are momente cand pare a se vindeca dar pe urma incepe sa aiba mancarimi, dureri si in ultimul timp ii curge si sange.Problema e ca nu s-a vindecat niciodata complet, doar pe per scurte de 2 zile max;mentionez ca nu s-a intins pe piele.A fost la doctor dar la noi in oras(Rm-Sarat) nu exista cabinet dermatologic.Sufera si de diabet zaharat, ceva prb si cu inima dar nu stiu exact ce anume.Doctorul la care a fost i-a spus ca s-ar putea sa aiba cancer de piele, fara a fi sigur fara a-i asig un consult de specialitate;a primit trimitere la Buzau dar neavand posibilitatea de a ajunge acolo..., trimitere care ar tb sa fie gratuita, dar care nu este, si in ziua de azi la pensiile pe care le au batranii..va inchipuiti;in speranta ca poate aveti un rasp. si pt noi va multumim.
4 comentarii
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Este foarte important aspectul leziunii pentru a sti daca este vorba despre o eventuala leziune benigna sau maligna; descrierea ta este mult prea vaga (o perioada atat de lunga poate indica o tumora benigna, dar nu te baza pe asta!!). Sfatul meu este sa te duci cat mai repede cu bunica ta la un medic dermatolog, pentru ca daca ea prezinta cumva o tomora maligna, aceasta trebuie rezecata inainte de a se raspandi in corp! Multa sanatate!
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
va multumesc mult pt raspuns, tot ce va pot spune despre aspectul "ranii" este ca arata ca o julitura, prinde coaja, apoi incep mancarimile si "intepaturile", bunica nu se poate abtine sa nu o "zgandare" si umbla la ea si... cam asta e ciclul evolutiei acestei "zgaibe".
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Sincer nu prea stiu ce sa-ti raspund - sunt in continuare de parere ca ar trebui ca bunica ta sa fie vazuta de un specialist. Aspecte importante ale leziunii sunt si: forma ei, culoarea, marginea si baza, daca sunt prezente secretii etc. Decizia de a fi extirpata sau doar tratata local nu se poate face decat dupa un consult clinic.
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
multumesc mult;o sa incerc sa fac tot posibilul sa-i ajut pe ai mei cu bani ca sa se poata duce cu bunica la medic, intr-adevar tb sa ajunga orice ar fi.va multumesc mult mult de tot.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Sport la vârsta a treia?
  • Cum îmbătrânim?
  • Cum facem față îmbătrânirii?
  • Vergeturile
  • Coșurile (acneea)
  • Foliculita în urma epilării
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Un nou studiu face legătura între activitatea fizică la vârstnici și integritatea materiei albe din creier
  •