| |
|
|
|
| |
|
Autor: ingerash_dulce |
Data: 14-03-2007 |
|
Cam de 3 zile mi s-a umflat genunchiul si nu il pot indoi bine si ma si doare cateodata. Am pus compresa intr-o seara si s-a desumflat, dar dimineata iar s-a umflat mai tare decat era. Ce am si cum se poate trata umflatura mea ? Va rog sa raspundeti repede pt ca e destul de grav si mi-e cam frica sa ma duc la medic, de aceea va cer sfatul on-line. Multumesc mult! |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 2 |
|
|
Autor: jarcaa |
Data: 14-03-2007, ora 00:00 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
De mers la medic va trebui sa mergi,dar pana o s-o faci sa-ti spun ce cred eu:reumatism articular acut,insa depinde de mai multi factori diagnosticul exact.Cati ani ai,ai probleme renale sau cardiovasculare,umflatura este unilaterala?
|
|
|
Autor: mariana2010 |
Data: 08-02-2010, ora 19:18 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Sunt mama unui baiat de 14 ani care face sport (atletism), in urma unei competitii sportive, avand probe noi si mai solicitante (200m si garduri100m) i s-a umflat un genunchi, nu are dureri.
La scoala sportiva nu au medic, doar o asistenta.
ce poate fi si daca cineva poate sa-mi recomande un doctor in brasov, aici locuim
Va multumesc
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
69424
Ultimul utilizator:
lolyta
Total mesaje:
143897
Ultimul mesaj:
16-03-2010
27 useri inregistrati; 757 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
contacteaza-ne acum!
Gulere moi sau mai rigide pentru diferite afectiuni cervicale ce necesita sprijin si/sau imobilizare
50 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic