Ulcer.nu mai reusesc sa scap de el...

03-01-2009
gia83
Nu este medic/terapeut
gia83
Am ulcer duodenal cu bacteria pilory din clasa 10-a, dar am fost suspecta de ulcer din clasa a 6-a.Mama mi-a zis zilele trecute ca, cand eram mica (5-7 ani)a mers la un control de rutina si medical i-a zis ca am o digestie incompleta. De felul meu eu mananc incet...toata lumea termina masa inaintea mea de fiecare data Medicul de familie mi-a zis ca e pe baza de stres.si asa este.cand sunt stresata sau ma supara ceva.am dureri.Nu stiu ce sa ma mai fac...am 25 de ani, am o stare de sanatate foarte buna...(in afara de ulcer si angina acuta pultacee care o am cam de 3 ori pe an...din cauza unor stafilococi) Am facut pana acuma tratament de 3 ori si vad ca nu da nici un fel de rezultat. Am facut tratament cu omez, claritomicina si ampicilina. Stiu ca ulcerul reapare... As vrea sa-mi recomandati un tratament cu care voi putea sa ma vindec.
Va multmuesc anticipat pentru intelegere !
2 comentarii
0
03-01-2009, ora 16:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
gia83 da un click pe id-ul meu si citeste subiectul postat de mine despre helicobacter pylori!!Vei gasi acolo mai multe mesaje postate, care te vor ajuta mai mult ca sigur in problema ta de sanatate!!Si eu am helicobacter!!
Numai bine
0
04-01-2009, ora 14:53
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
In primul rind diagnosticul de "ulcer" se pune pe baza unei gastroscopii, in cursul careia se preleveaza si un fragment pentru determinarea existentei H. pylori.E adevarat, acesta e prezent in peste 75% din cazuri, dar apare si la indivizi normali.Oricum, la virsta ta e putin probabil sa ai ulcer.Cel mai posibil o gastrita.
Problema stressului e valabila.Cele mai multe cazuri de ulcer sint tratate cu toate medicamentele posibile, dar dupa o ameliorare temporara simptomele revin mai ales in perioadele de primavara-toamna.Poti incerca si terapii naturiste:rau nu fac si e posibil chiar sa aibe efect mai bun decit cele alopate.Un lucru sa ai grija:sa fumezi cit mai putin pt. ca iti agravezi boala.Stressul si tigarile merg deseori impreuna.Si am vazut tinara de 30 de ani operata pentru ulcer perforat...
Numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici