uter deviat spre dreapta

05-12-2005
anais
Nu este medic/terapeut
anais
La o ecografie recenta mi s-a spus ca am uterul deviat pe dreapta si ca sunt "zdrentuita toata". Ce a vrut sa spuna doctorul nu pot sa imi dau seama?!
A mai spus ca nu o sa pot ramane insarcinata decat cu tratament. Medicul fiind generalist nu sunt 100% sigura de cele spuse de el. deoarece in urma cu 8 luni am fost la ginecolog si nu aveam nimic, totul era in ordine.
Acum un an mi s-a descoperit un chist la nivelul ovarului stang dar mi-a disparut in urma tratamentului cu LAURINA, contraceptive. Alte simptome nu prea am...putina durere la contact sexual dar e doar la intrarea in vagin. si la menstruatie dureri abdominale suportabile, trecatoare cu antiinflamatorii.
Nu stiu daca toate astea au vreo legatura. Ar trebui sa ma ingrijorez? Am uitat sa precizez ca sunt si constipata de aprox. un an. Ce lagatura ar putea avea toate astea si ce ar trebui sa fac? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
07-12-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Chistul de ovar nu are legatura cu pozitia uterului, insa devierea laterala a acestuia ar putea favoriza constipatia. Durerea la penetrare ar putea fi din cauza unei insufieciente lubrefieri a vaginului - rezolvarea: rabdare si imaginatie...
Va sfatuiesc sa consultati un ginecolog care sa va repete echografia; el va va putea da si sfaturile necesare cu privire la o viitoare sarcina.
0
16-03-2006, ora 00:00
didii
Nu este medic/terapeut
didii
si eu am aceeasi problema cu uterul si mi-a spus medicul ginecolog ca nu am sa poat ramane insarcinata. Nu cred ca este o decizie finala pt am mai auzit la o prietena care are aceeasi problema si a facut 2 copaii fara nici o problema
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când apare ruptura uterină
  • Informează-te despre fibromul uterin
  •