urticarie neidentificata

21-04-2011
cipri04
Nu este medic/terapeut
cipri04
am un baietel de 6 ani si 10 luni, de mai bine de un an atat vara cat si iarna, in casa sau afara, cel mai mult ii apare afara pe fata pe maini pe picioare, pete rosii se fac ca o blanda care il mananca, daca suntem afara trebuie sa intram imediat in casa si apoi ii dispar intr-o ora, o ora jumatate, ce este mai grav ca a inceput zilnic cand iesim afata sa ne aparaaceasta blanda(cel mai tare la nivelul fetei unde se si umfla).in tot acest timp am fost la diversi medici am facut toate analizele posibile, toate panelurile si nu am iesit la nimic alergic, ige normal, helicobactari negativ etc, nu mai stim ce sa facem degeaba ii dau aerius, xizal si alte antihistaminice pentru ca el tot face, mai putin in casa de multe ori daca sta in casa mai multe zile nu face aceasta urticarie.
am fost cu el si la homeopat mai mult de 6 luni(dar sigur nu am gasit medicul potrivit, pentru ca de fiecare data cand mergeam ne dadea intr-un pliculet cate un remediu de 5 zile 2 bulinele fara sa ne spuna ce remediu ii dadea), la biorezonanta, VA ROG SA MA AJUTATI !VA MULTUMESC TARE MULT!
3 comentarii
0
22-04-2011, ora 05:03
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
ati incercati o psihoterapie?
puteti lega "inceputul" urticariei de un eveniment?
0
23-04-2011, ora 08:50
cipri04
Nu este medic/terapeut
cipri04
Multumesc de raspuns, inca nu am incercat o psihoterapie.eu la fiecare medic am spus ca atunci cand a aparut urticaria(blanda) eram in parc un baietel a fost lovit de o fetita a cazut si a inceput sa-i curga sange de la genunchi, aceeasi fetita imediat a venit la el si l-a intrebat cum il cheama, atunci eu l-am observat ca s-a blocat nu a vrut sa-i raspunda si in urmatoarele minute au inceput sa-i apara asa s-a intamplat prima data.eu am explicat tuturor medicilor si mi-au raspuns ca nu este un copil speriat, ca nu pare.

am sa incerc imediat dupa sarbatori si o psihoterapie.

SARBATORI FERICITE! UN PASTE FERICIT!
0
23-04-2011, ora 13:08
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Imi este foarte clar ca are legatura cu evenimentul din parc.Va sugerez o terapie prin joc

Sarbatori Fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: