URTICARIE CRONICA SAU ALTCEVA?

14-08-2011
sery2011
Nu este medic/terapeut
sery2011
Buna ziu domnule Nick!o problema a carei rezolvare nu o gasesc am si eu si daca se poate sa-mi dati niste sfaturi in privinta ei vas fi foarte recunoscatoare.
unchiul meu se confrunta cu o urticarie de care nu mai poate scapa dupa luni intregi de tratament fara rezultat.
A fost internat si in urma consultatiilor i sa pus diagnostic: ECZEMA CRONICA GENERALIZATA, ASTM BRONSIC si un alt diagnostic pus de acelas doctor la o alta internare a fost:ECZEMA CRONICA DISEMINATA.
1 comentarii
0
03-10-2011, ora 23:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Sery2011, problemele medicale cu care se confruntă unchiul dv. au sau pot avea multe cauze, de la o simplă idiosincrazie alimentară (intoleranţă), până la o hipersensibilitate, o infestare microbiologică, o alergie, o intoxicaţie cu un metal greu etc.
Eczema cronică diseminată, de pildă, este o boală care are sau poate avea, în cazul unchiului dv. şi nu numai, o triadă cauzală. Prima cauza este sau poate fi reprezentată de alergeni, acele structuri proteice cu o greutate moleculară mare care pot declanşa producerea unei eczeme numai în combinaţie cu alte două cauze. Cea de-a cauza este sau poate fi constituită de o infecţie asociată, care afectează pielea, mucoasele. A treia cauza, esenţială pentru declanşarea eczemei cronice diseminate, este factorul de mediu.
Vă recomand să-l contactaţi pe dnul dr. John G. Ionescu.
Vă rog să accesaţi profilul meu şi să daţi click pe secţiunea subiecte. În cadrul secţiunii veţi găsi un topic referitor la dnul dr. pe care vi l-am recomandat, topic în cadrul căruia sunt puse la dispoziţie toate datele de contact necesare.
Link către profilul meu: http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=25588
_

Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.