URGENT.. Dureri abdominale. stanga si dreapta...

20-01-2010
stefan_alexandru
Nu este medic/terapeut
stefan_alexandru
Rog sa imi dea si mie cineva un raspuns.. la problema mea. am dureri abdominale de aprximimativ 1 an... am facut toate analizle.( Raze cu sulfat de bariu.. ecografie... edoscopie colonoscopie. analize la sange.. rezultatele sunt perfecte... nimik anormall... si durerile imi sunt persisetente de aprope un an... fac atacuri de panica... am trari de axietate... nu stiu ce sa ma mai fac... va rog spunetimi.. de la ce poate fii.
1 comentarii
0
20-01-2010, ora 11:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Fratele meu,
rezultatele prefecte dar pacientul bolnav se intalnesc des. Doctorii incearca mereu sa caute boala la organe in timp ce ignora suftletul pacientului.
Nu mai face astfel de analize daunatoare ca cele cu sulfat de bariu (este FOARTE toxic !) caci chiar daca ti s-ar gasi ceva oricum medicina clasica oricum nu are cum sa te vindece caci medicamentele chimice NU vindeca.

Schimba medicina daca vrei sa te vindeci, alta sansa nu ai - si mai ales ca ai ajuns la capatul puterilor ei Consulta un medic homeopat cu experienta.
Homeopatia poate vindeca usor asa ceva (daca medicul este bun si iti gaseste remediul potrivit)

Totul la tine este pe plans psihosomatic de fapt - starile de panica arat f. clar acest lucru - si de aceea nici nu ti se gaseste nimic la anlize.
Acest lucru se poate repara insa usor cu ajutorul remediilor homeopate.
Daca nu gasesti un medic homeopat scrie-mi un mesaj si iti trimit o lista.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul