URGENT!!!! COLICA BILIARA (SUBABDOMINALA).VARSATURI DE PESTE O LUNA

24-04-2012
CRISTINA82
Nu este medic/terapeut
CRISTINA82
Buna ziua! Bunica mea (72 ani) a fost operata anul trecut de cancer la ovare. A facut acum 2 luni tomograf+ecograf si au iesit relativ bine (ficat, plamani, rinichiul unic etc...), in afara de lichidul de ascita care i se tot acumuleaza inexplicabil in cavitatea abdominala. Problema despre care va vorbesc este legat de cu totul altceva: acum o luna a inceput sa vomite verde, si varsaturile s-au tot intetit, a facut intramuscular, apoi intravenos 10 zile Metoclopramid + glucoza + vit. B. cu toate astea, varsa in continuare verde (nu mancare), e f ametita si fffffffffff slabita. De-abia mai merge si de-abia mai vorbeste... Ce-i de facut? Nu i-a fost atat de rau nici in timpul citostaticelor. Ajutati-ma, va rog. Exista vreun tratament pt. fiere? Ceva puternic, cu efect rapid si eficient? Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
24-04-2012, ora 17:37
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Ar trebui sa luati legatura cu medicul oncolog, colica biliara ar fi trebuit sa treaca..faptul ca are ascita in cavitatea abdominala nu este un semn bun...
Mult noroc si multa sanatate pentru Buni...
0
25-04-2012, ora 13:52
CRISTINA82
Nu este medic/terapeut
CRISTINA82
Am luat legatura cu medicul oncolog. Lichidul de ascita se acumuleaza inca dinainte de a se opera si asa i s-a si spus ca o sa se mai acumuleze si cand se intampla acest lucru tb. scos. Si a mai spus ca, probabil, lichidul a apasat pe organele interne, producand criza. Sa speram ca nu o sa mai vomite.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.