URGENT!!!! COLICA BILIARA (SUBABDOMINALA).VARSATURI DE PESTE O LUNA

23-04-2012
CRISTINA82
Nu este medic/terapeut
CRISTINA82
Buna ziua! Bunica mea (72 ani) a fost operata anul trecut de cancer la ovare. A facut acum 2 luni tomograf+ecograf si au iesit relativ bine (ficat, plamani, rinichiul unic etc...), in afara de lichidul de ascita care i se tot acumuleaza inexplicabil in cavitatea abdominala. Problema despre care va vorbesc este legat de cu totul altceva: acum o luna a inceput sa vomite verde, si varsaturile s-au tot intetit, a facut intramuscular, apoi intravenos 10 zile Metoclopramid + glucoza + vit. B. cu toate astea, varsa in continuare verde (nu mancare), e f ametita si fffffffffff slabita. De-abia mai merge si de-abia mai vorbeste... Ce-i de facut? Nu i-a fost atat de rau nici in timpul citostaticelor. Ajutati-ma, va rog. Exista vreun tratament pt. fiere? Ceva puternic, cu efect rapid si eficient? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
24-04-2012, ora 21:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Problema despre care tu vorbesti eu cred ca are legatura cu boala de baza..Ce insemna "relativ bine " ? Ce scrie in ecografie despre ficat ? Nu s-a decelat nimic suspect in abdomen la tomograf ? Lichidul de ascita a fost scos si dat la laborator ? Antibiotic injectabil nu a facut ? Daca vomita de o luna de ce nu a fost spitalizata ? Trebuie scos lichid de ascita, analizat + testati markerii tumorali.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici