Tuse uscata

30-10-2009
Tiberiu1985
Nu este medic/terapeut
Tiberiu1985
Buna ziua!
Am o problema pe care se pare ca doctorii la care am fost nu pot sa o rezolve.De cativa ani am o tuse uscata insotita de dureri in capul pieptului care imi tot apare ori de cate ori racesc sau beau rece(imi trece apoi in 2 saptamani sau asa ceva).Am facut radiografie la plamani nu mi-au gasit nimic, mi-au luat probe din gat si nas dimineata fara sa mananc sau beau ceva, nu mi-au gasit nimic, ultima oara mi-a spus ca s-ar putea sa fie ceva cronic!Ce as putea face sa scap o data de aceasta tuse?Astep raspuns!Va multumesc!
2 comentarii
0
30-10-2009, ora 19:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este extrem de simplu: mergi la un medic homeopat cu experienta. Astfel de probleme sunt bagatele pt. homeopatie. Si in al doilea rand evita pe viitor apa rece, daca sti ca-ti face rau !
Evita si radiografiile pe viitor ca-ti dauneaza fara rost.
99, 999% a radiografii in caz de tuse sunt facute de pomana, caci tuse in 99, 999 din cazuri nu provine de la plamani in mod vizibil.
0
01-11-2009, ora 08:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poate fi o tuse tabagica... fumezi? Un specialist pneumoftiziolog te-a vazut? Sau un gastroenterolog ? Te stii alergic la ceva ? Iei medicamente pentru alte boli ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.