Tuse seaca foarte zgomotoasa

07-06-2011
crystym
Nu este medic/terapeut
crystym
De aproximativ 2 luni si jumatate baietelul ( are 4 ani si 8 luni) are o tuse seaca foarte urata (parca e de fumator inrait) si pana acum si la medicul de familie si la spitalul de copii la urgenta mi-au prescris SI ANTIBIOTICE IN PRIMA FAZA, PE LANGA HUMEX, EURESPAL, BIOPAROX spray, a fost ascultat la plamani si toti mi-au spus ca nu are numic, nu mai face frebra dupa antibiotic. Dupa tratament tusea se calmeaza (dispare ) si reapare dupa 3-5 zile. tusea e mai deasa noaptea si dimineata.Sincer nu mai stiu dupa cine sa ma mai iau si ce sa mai fac! Copilul e vioi, mananca doar ca nu se odihneste noaptea din cauza tusei. Dati-mi un sfat din experienta d-voastra.
Va multumesc!
2 comentarii
0
07-11-2011, ora 09:02
ioanalex2000
Nu este medic/terapeut
ioanalex2000
buna.fiul meu de 6 ani raceste frecvent si face infectii in nas in fiecare luna din septembrie pana in aprilie..nu mai suporta picaturile si tuseste mereu, in prima faza sec apoi expectoreaza.toata iarna trecuta a fost infundat la nasuc.polipii au fost exclusi la fel si alergiile.sunt disperata ca nimeni nu i da de cap problemei si eu ma simt neputincioasa in fata lui.tratamentele cu antibiotice sunt atat de dese, incat el refuza mai noi orice medicament pe gurita, singura varianta ramanand injectiile.toti imi spun ca asa e la gradi sa am rabdare sa creasca, insa...eu nu mai am.astept un sfat!
0
08-02-2012, ora 10:03
dinuancabianca
Nu este medic/terapeut
dinuancabianca
Stodal de la plafar este foarte bun sau Rodefex
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul