Tuse pana vomit

03-11-2009
VictorD
Nu este medic/terapeut
VictorD
Va salut, va scriu ca nu stiu exact ce sa fac. Am o problema, tusesc pana vomit. Am mai avut problema asta dar a disparut de la sine. Singura diferenta este ca atunci tuseam mult, pana la 40 min pana imi venea sa vomit dar acu tusesc de vreo 2-3 ori si gata. Mai mentionez ca sunt mereu obosit, pofta de mancare am cateodata si cateodata nu, adica acum mi-e foame si intr-o ora desi nu am mancat nu-mi mai este foame. Fumez, desi nu foarte mult ca am redus tigarile la 3-4 pe zi. Daca aveti vreo idee despre ce ar fi vorba va ascult. Multumesc.
7 comentarii
0
03-11-2009, ora 21:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce natura are tusea, cum o puteti descrie exact ?
Vomitatul amelioreaza tusea, adica se opreste dupa aceea ?
Agitat sau linistit ?
Cum este setea ?
0
03-11-2009, ora 22:10
VictorD
Nu este medic/terapeut
VictorD
Tusea este seaca in general, desi cate odata mai simt si expectoratii dar foarte rar, cred ca provine de la fumat, desi nu bag mana in foc. Si da dupa ce vomit nu mai tusesc. Cu setea stau bine, adica beau multe lichide, beau in medie de 2-3 litri de lichide pe zi. Daca depun efort consum si mai mult.
0
04-11-2009, ora 09:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Victor, tusea ta se poate vindeca cu ajutorul homeopatiei. Exista doua posibilitati: te duci la un medic homeopat sau mai imi dai cateva indicii si iti gasesc eu un remediu homeopat pe care il poti incerca.
0
04-11-2009, ora 16:11
VictorD
Nu este medic/terapeut
VictorD
Asta e cam tot ce pot spune. Nu tusea ma deranjeaza si banuiesc ca va trece, faptul ca vomit si nu tin mancarea in stomac ma roade. Nu m-ar deranja prea tare nici faptul daca ar fi timp sa fie digerata mancarea dar de multe ori nu reusesc sa o tin in stomac prea mult. Plus de asta se mai intampla sa incep sa tusesc pe strada si atunci e tragic. Inca nu mi s-a intamplat sa trebuiasca sa vomit pe strada ca m-am fortat sa nu mai tusesc si ma calmam dar. se intelege.
0
05-11-2009, ora 18:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ti-am scris un mesaj privat. Da click pe "modificati profilul dvoastra"
0
01-02-2010, ora 22:05
liliana_eee
Nu este medic/terapeut
liliana_eee
Salut!
O problema similara cu a lui Victor are si prietenul meu. De mai bine de 4 ani are o astfel de tuse, care se manifesta ce mai rau dimineata, terminata de cele mai multe ori cu vomitat. Si pe parcursul zilei tuseste, dar nimic nu se compara cu tusea de dimineata.
Tusea se accentueaza la contactul cu aerul rece, deci iarna este si mai greu.
Mentionez ca este fumator.
Radiografia facuta nu a aratat nimic deosebit; i s-a dat totusi un antibiotic puternic (nu mai mi-aduc aminte numele), care nu a schimbat mai nimic, iar apoi a incercat cu un antialergic... nimic.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticiat.
0
11-12-2011, ora 11:58
micky3003
Nu este medic/terapeut
micky3003
hello
Cam aceeasi problema o are si prietenul meu.De 5 ani el tuseste incontinuu si in ultima vreme a inceput sa si vomite..La el ii mai grav dimineatza cand bea cafea sau mănâncă...tuseste pana in vine inapoi cafeau si nu are ce sa faca decat sa verse :((.. a luat ceva tratamente pentu tuse dar fara efecte pozitive însa...Trebuie însa sa mentionez ca este fumator cam de un pachet de tzigari pe zi...si eu fumez la fel ca el, dar nu tusesc deloc...Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum și când trebuie tratată tusea
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •