Tumora benigna... rediciveaza?

07-10-2009
Larissa14
Nu este medic/terapeut
Larissa14
Buna ziua,

Acum 3 saptamani am fost operata de fibroadenom mamar. Momentant ma simt destul de ok insa imi este f teama de o recidiva. La varsta de 23 de ani credeti ca poate recidiva malign? Mentionez ca si mama mea a fost diagnosticata cu cancer dar multumesc lui Dumnezeu este ok acum. Credeti ca poate fi ereditar? Sincer m-am ingrozit de ceea ce am vazut la spital cate femei cu cancer la san.
6 comentarii
0
07-10-2009, ora 16:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Recidiva este posibilă, dar nu este obligatorie! F bun pentru fibroadenomul mamar este unguentul cu mărul lupului. Încercaţi-l, şi aveţi mai multă încredere în NATURĂ - ştiu că nu aveţi!
"Natura NU minte niciodată" - MIhai Eminescu!


P.S. Să nu vă imaginaţi vreodată că nu medic oncolog este/va fi de acord cu vreo terapie alternativă sau complementară. Motivul: BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Toate cele bune şi multă credinţă în Bunul Dumnezeu...+ multe binecuvântări!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
07-10-2009, ora 17:03
Larissa14
Nu este medic/terapeut
Larissa14
Sincer acum 8 ani am descoperit acest fibradenom care pana anul acesta a ramas de 1, 2 cm si nu trebyia operat. Acum o luna jumatate mi-am dat seama ca s-a marit. Am mers la echografie si intr-adevar asa era. Avea 2, 5 cm pe 1 cm, neomogen etc. Ideea este ca de la 15 ani de cand mi-am descoperit acest fibroadenom am facut tratamente naturiste pana sa il operez si... nici un efect. Eu am mers pe mana oncologului pentru ca nu am vrut sa risc avand in vedere si istoricul familiei mele.

Multumesc mult pentru raspuns!
0
07-10-2009, ora 17:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Da, aşa este, dar nu toate tratamentele naturiste sunt la fel!
0
07-10-2009, ora 17:27
Larissa14
Nu este medic/terapeut
Larissa14
Aveti perfecta dreptate, insa pe mine nu ma convinge ca un tratament naturist trateaza cancerul sau orice alta boala letala. Da nu contest, poate trata o gastrita, chisturi poate chiar ulcer. Dar cancer niciodata. Oricum pentru boli simple in loc sa ma infund cu medicamente mai bine iau un sirop. Oricum am vazut prea multe in spital care au incercat fel de fel de tratamente si leacuri iar cand au ajuns pe mana oncologilor a fost mult prea tarziu! Eu am incredere in ei!

Multumesc inca o data pentru raspuns!
0
07-10-2009, ora 17:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Să ştiţi că medicamentele de sinteză tot din natură au conceptul...matricea..."gândirea", de la un atom şi o moleculă din natură...combinare genetică, transcripţie, translaţie etc...şi hop, o nouă substanţă chimică...şi eu am încredere în oncologi, dar nu am încredere în machiavelismul şi nihilismul unor medici care exclud din start "puterea naturii" şi se consideră ei şi numai ei vindecători, când de fapt SINGURUL vindecător este DUMNEZEU! Din fericire, există liberul arbitru, care arbitrează după cum şi-a învăţat şi fundamentat materia de bază...totuşi, vă admir tenacitatea; Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce crede de cuviinţă că aveţi nevoie (să vă ajute să câştigaţi şi "premiul cel mare", premiul pe care şi-l doreşte orice creştin care-l iubeşte pe Dumnezeu - medalia de aur - mântuirea!!!)...toate cele bune ;)))


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
07-10-2009, ora 17:49
Larissa14
Nu este medic/terapeut
Larissa14
Multumesc foarte mult! Parere mea este ca de la psihic pleaca totul si mai ales de la credinta in Dumnezeu. Cu respect pentru latura naturista probabil ca par putin indoctrinata cu medicina! Sincer eu m-am lovit intotdeauna de medici extraordinari care nu mi-au cerut niciodata nimic. Daca le-am dat le-am dat cu drag si sa stiti ca m-au tratat lafel de bine ca pe un pacient de la care probabil a primit triplu.

Oricum in ceea ce ma priveste pe mine si boala mea voi continua sa caut mereu informatii si sa lupt pentru ceea ce este al meu SANATATEA si bineinteles sa ma rog lui Dumnezeu!

O zi placuta!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.