Tulburare psihotica polimorfa cu sindromul sk

01-09-2009
ovidiu101
Nu este medic/terapeut
ovidiu101
Am fost diagnosticat cu tulburare psihotica polimorfa cu sindromul sk in 2007.De atunci iau medicamente taver, doxepin si coaxil si injectii cu fluanxol.As dori ca cineva sa-mi dea mai multe amanunte despre aceasta boala.Va multumesc.
4 comentarii
0
01-09-2009, ora 14:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aceasta boala nu este vindecabila cu astfel de medicamente si nici macar ameliorabila, medicamentele produc depenta, sunt toxice toate si pastreaza multe simptome agravand si provocand altele noi. Consulta mai bine un medic homeopat cu experienta (am postat pe aici cateva nume) unde te poti trata eficient fara substante nocive si chiar vindeca daca dai de un medic care iti nimereste remediul homeopat potrivit. Iti doresc succes.
0
01-09-2009, ora 15:55
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Buna Ovidiu.
Eu te sfatuiesc sa ignori ceea ce iti spune scarface si sa iei in continuare tratamentul recomandat de medicul tau si deasemenea sa tii legatura cu medicul tau. Sa nu faci prostia sa renunti la medicamente!
Mai vorbim noi.
0
02-09-2009, ora 14:45
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Robymat: Un om care ia medicamente antidepresive nu poate sa dea un sfat (bun) unui om care are nevoie de antidepresive la fel cum u orb nu poate ghida pe un alt orb. De la medicamentele pe care le iei tu de ex. au murit deja multi oameni (zyprexa), in USA sunt deja o gramada de procese si nimeni din cei care iau aceste medicamente nu se vindeca, lucru dovedit de nevoia de a le lua tot timpul.
Eu nu i-am spus lui Ovidiu CE SA FACA ci numai despre boala si medicamente din experienta mea si i-am arata unde gaseset vindecare si nu dependenta daca doreste.
0
02-09-2009, ora 16:06
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Scarface, de obicei nu ma enervez, dar de data asta m-ai calcat pe bataturi. Rau.
Pai in primul rand esti un/o nesimtit ca te adresezi lui robymat asa, adica cum, daca ia medicatie antidepresiva nu poate gandi limpede sau cum?
Nu serios?
Pe ce baza sugerezi persoanei in cauza sa mearga la homeopat sa trateze o tulburare psihotica? Crezi ca homeopatia este un panaceu universal? De unde si pina unde?
Pai daca ar fi asa, spune-mi de ce sunt spitalele pline de pacienti cu cancere si boli serioase. Sa fim rezonabili, homeopatia o fi buna, dar are limitele ei.
Doi la mana, tu chiar crezi ca cei care au produs Zyprexa, l-au produs asa la o bericica?
E munca de cercetare omule de ani si luni de zile, nu va mai gasiti voi destepti sa spuneti ca gata au mare interes companiile farmaceutice si medicamentul respecvtiv nu-i bun de nimic.
Se poate muri si dintr-o banala aspirina daca omul respectiv are alergie la unul din compenentii aspirinei si poate asa s-a intamplat si in cazul altor medicamente precum Zyprexa. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam la cos munca unor oameni, doar pentru ca tu crezi ca homeopatia vindeca orice.
Mergi ce doctor cu specializare in homeopatie vrei tu si intreba-l de limitarile homeopatiei. Apoi vino aici si da raspunsuri pertinente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul