Troznesc incheieturile

19-01-2010
emilianoorosbk
Nu este medic/terapeut
emilianoorosbk
Buna ziua. !!!!!!!! Am o problema cu toate incheieturile coprpului incepand cu gat, coloana. umeri, coate genunchi etc. Am fost mi am facut toate analizele CT +RMN , exudat faringian (Flora bacteriana fara semnificatie patogena) analizele sangelui calciu.proteine etc (TOT BINE) Analize speciale ( Vsh, HLA b27, hepatite, test sida sifilis.tot perfect ) am fost cu ele la un Prof Doctor Ortoped si la un prof doctor Kineto terapeut, si mi au spus ca sunt ok ca nu am nimik deplasat ca sunt toate la locul lor. In conculize din ce imi aduc aminte de cand eram copil stiu ca a inceput sa imi trozneasca mana dreapta (scafoid), intre timp a inceput spatele acum de cand m am facut mai mare 21 22 de ani au inceput umerii primul dreptu apoi stangu .apoi la capul de femur dreapta si dupa si pe stanga. Am luat tot felul de proteine si catilaj rechin artrostop forte glucozamin am facut si 2 ani de sala...si acum m am lasat din cauza asta ! va rog daca ati trecut prin asa ceva sau cunoasteti dati mi un sfat... VA MULTUMESC
2 comentarii
0
20-01-2010, ora 23:09
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Troznitul articulatiilor(Cracmente, crepitatii) pot apare in artroze, dar si la persoane normale. Cum s-a dovedit ca nu sunt modificari radiologice de artroza, nu aveti motiv de a va ingrijora.
0
20-01-2010, ora 23:21
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Problema D-voastra se poate foarte bine rezolva prin metode homeopate, fiind exemplul tipic de afectiune ce se poate rezolva prin aceasta metoda terapeutica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oasele/articulatiile trosnesc/pocnesc - cauze posibile
  •