Tratamente cancer

08-12-2009
ktza
Nu este medic/terapeut
ktza
Buna ziua.
Sunt ingrijorata de starea de sanatate a memei mele.
In urma cu aproximativ 10 ani, a suferit o interventie de mastectomie partiala la sanul stang.A fost informata de o posibila reaparitie a cancerului, si iata ca acesta a reaparut acum, doar ca nu la san, ci la uter.
In urma unor investigatii s-a hotarat inceperea unui tratament cu raze (zilnic) pe o perioada de aproximativ o luna - am inteles ca aceste raze au rolul de a opri migrarea celulelor atipice din zona, prin sistemul limfatic.A terminat sedintele de raze, urmand montarea unor "bujii" pt alte 2 sedinte de raze (una pe saptamana), urmate apoi de o histerectomie (nu stiu daca totala sau nu).
As vrea sa stiu ce presupun aceste "bujii", daca aplicarea lor este dureroasa sau nu si ce complicatii pot aparea din cauza lor.Va avea nevoie de ajutor fizic din partea celor din jur?Afecteaza si in alt mod inafara de psihic?
Mama refuza sa discute subiectul asta cu mine, considerand ca ma protejeaza (sunt insarcinata in luna a7a).
Va rog sa ma ajutati si cu informatii despre histerectomia ce va urma sa aibe loc in ianuarie.La ce sa ma astept?Cum o pot ajuta?Ce sfaturi imi puteti da pt a-mi si mie si ei mai usor?
Ma simt inutila in momentul de fata si as vrea sa o pot ajuta.

Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.