Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Tratament pentru o plomba cazuta

21-02-2013, ora 15:45
Buna ziua!
Acum 3 ani mi s-a pus o plomba la o masea care, dupa aproximativ 1 an si jumatate a cazut. Nu am avut dureri la maseaua respectiva pana de curand cand m-am hotarat sa ma duc la stomatolog.
Am inceput un tratament in zona respectiva, urmand ca acesta sa se finalizeze cu o noua plomba.
Nelamurirea mea este legata de pretul acestui tratament. Eu am crezut ca se va proceda ca si la o carie normala, dar se pare ca este mult mai complicat. Pretul intregii interventii este de 300 ron, spre deosebire de pretul unei obturatii de carii simple, care este in jur de 80 ron. Este un pret ok? Eu nu am de unde sa stiu de ce tratament este nevoie si nici nu cunosc tarifele de la alte cabinete.
1 comentarii
27-02-2013, ora 15:45
Buna ziua!
In cazul in care distructia coronara este importanta, cu lipsa a mai mult decat unu dintre cei patru pereti ai cavitatii, sunt sanse mari ca obturatia (plomba) sa nu stea, plus de asta, o plomba foarte mare aproape sigur nu va reface corect punctul de contact cu maseaua vecina si cu cea de pe arcada opusa.Drept urmare, o astfel de masea trebuie imbracata cu/fara ajutorul unui pivot, in functie de gradul de distructie. De aici si costul aferent.
Adaugă un comentariu / răspuns


15-07-2013, ora 12:00
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de plombe (obturatii dentare)
  • Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK